藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: SM
打印 上一主題 下一主題

窗簾 [複製鏈接]

隔光布一褔要加$100架. 我問左啦.

[quote:934e3cde88="tony&carmen"]我去了大陸買了全屋羅馬簾一共6幅.連隔光布(即車雙面)用了$1200幾好喎
:em11: 2小時有得拿 :em11:  .在hk單面都要$3000(不包隔光布) :em03:  
還要3-7日方可有貨[/quote]好抵下喎 可唔可以話比我知地址向邊呀!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

我同H&H一樣喺大陸整價錢一樣同樣是羅馬廉連隔光布$1200。香港好多地方格價起碼$3000唔包膈光布(大陸手工幾好)羅湖城新貴族

[quote:e5e145569c="tony&carmen"]我同H&H一樣喺大陸整價錢一樣同樣是羅馬廉連隔光布$1200。香港好多地方格價起碼$3000唔包膈光布(大陸手工幾好)羅湖城新貴族[/quote]

咁條路軌點算呀?

剛在元朗買了兩幅窗簾兩幅窗紗一幅羅馬簾包路軋$1100搞掂不過唔包安裝. 平過大陸買  :em11:

一日未換window...一日都裝唔到窗簾...
window...都唔知幾時有貨同我換....
苦矣....
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:f3257d3718="bunnud"]剛在元朗買了兩幅窗簾兩幅窗紗一幅羅馬簾包路軋$1100搞掂不過唔包安裝. 平過大陸買  :em11:[/quote]

咁你們自己識裝呀??

bunnud
手工如何多唔多布款揀呀?

I went to the curtain shop at Blk 6 35/f the price they offer me is the most expensive compare w/ the curtain shop i have visited before..so u guys better check more curtain shop la...

在青衣涌美村有一間叫布藝軒的窗廉店 也是一個不錯的選擇 我去過看 幾好