藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: bobo
打印 上一主題 下一主題

想問下今個星期日有冇人有興趣幫我地手驗樓呀? [複製鏈接]

[quote:f978591085="Agnes&Henry"]我sat肯定係rc 你地有冇興趣過黎88? sun 我都想過去你地度呀....

仲有 可以同一日去律師樓同去收key嫁....我今日一次過做晒好好玩....[/quote]我地SAT都會係RC呀! 大家一齊88啦!  

想問問 駛唔駛預先打電話去收樓處先架如想同一日去律師樓同去收key???
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:625af901ea="ivantat816"]我都係2座十幾樓到時我都想去你地個度參觀下呀到時點樣可以聯絡你地呀~[/quote]

好呀! 一齊丫~ 呵呵~   
星期日下午3:00 2座大堂等??
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

我係一座 但係可唔可以過黎八下?..............   

[quote:605c6746c4="女"]我係一座 但係可唔可以過黎八下?..............   [/quote]

當然可以啦
到時我地都可以去你度8下!!! :  :

[quote:187fe66ac0="Kiliyan"][quote:187fe66ac0="ivantat816"]我都係2座十幾樓到時我都想去你地個度參觀下呀到時點樣可以聯絡你地呀~[/quote]

好呀! 一齊丫~ 呵呵~   
星期日下午3:00 2座大堂等??
[/quote]
咁不如係大門出面等啦..........

好呀~~
到時等啦~

[quote:32d43d3d05="H&H"][quote:32d43d3d05="Agnes&Henry"]我sat肯定係rc 你地有冇興趣過黎88? sun 我都想過去你地度呀....

仲有 可以同一日去律師樓同去收key嫁....我今日一次過做晒好好玩....[/quote]我地SAT都會係RC呀! 大家一齊88啦!  

想問問 駛唔駛預先打電話去收樓處先架如想同一日去律師樓同去收key???[/quote]

好呀 一齊去睇樓...

我去收樓個時問過和黃D人...我問如果我唔約..GO SHOW..會唔會唔俾我收...咁佢地話唔會...不過可能FULL BOOKING要等耐D羅.....所以佢地話打左好D.... 我都係向律師樓先至打去收樓處之麻.......
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)