藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Stephen@RC
打印 上一主題 下一主題

有問題想問問大家 [複製鏈接]

我上星期六交defect form今日去睇時已經執左大部分la睇得出佢用'沙紙'磨過個地下(凹凸不平的地方)但地下仍然係唔平的如果佢咁樣交樓比我.我唔會收貨ga。
已執的地方有:doorkitchen door kitchen 櫥櫃窗台空心

我今個星期六上去睇過 都執到七七八八 只有空心磚同埋toilet and kitchen地磚未換

[quote:0abebf0241="女"]我今個星期六上去睇過 都執到七七八八 只有空心磚同埋toilet and kitchen地磚未換[/quote]

Me too do you think they will repair those floor tile? :shock:
2座A - original \"M&J\"

No

[quote:ec413a334f="Maggie&Johny"][quote:ec413a334f="女"]我今個星期六上去睇過 都執到七七八八 只有空心磚同埋toilet and kitchen地磚未換[/quote]

Me too do you think they will repair those floor tile? :shock:[/quote]

今朝rc打電話黎話已經執漏完 佢話toilet and kitchen地磚都換晒
好想而家去睇下執成點..........     

[quote:bf0b06d7b6="女"][quote:bf0b06d7b6="Maggie&Johny"][quote:bf0b06d7b6="女"]我今個星期六上去睇過 都執到七七八八 只有空心磚同埋toilet and kitchen地磚未換[/quote]

Me too do you think they will repair those floor tile? :shock:[/quote]

今朝rc打電話黎話已經執漏完 佢話toilet and kitchen地磚都換晒
好想而家去睇下執成點..........     [/quote]

咁total用左幾多日呀?
2座A - original \"M&J\"

45B...

佢用沙紙磨完後 會唔會再打磨拋光???

我去睇的時候toilet 地下的磚未換果塊磚一定要換ga因為佢凸到會pk ga。
有一樣野我都唔會收貨的就係廳中間有塊磚崩左佢就用英泥'文'番佢咁我一定唔可以收貨。

[quote:e6ad4f6866="45B"]我去睇的時候toilet 地下的磚未換果塊磚一定要換ga因為佢凸到會pk ga。
有一樣野我都唔會收貨的就係廳中間有塊磚崩左佢就用英泥'文'番佢咁我一定唔可以收貨。[/quote]

咁你有冇問點解佢地唔換toilet and kitchen D磚呀?
我去check0個陣係夜晚 我打算星期六日頭睇清楚
一次過同佢地算帳............. :em13:  :em10:
咁你地打算點做呀?....... :roll:  :?:

佢用沙紙磨完後 會唔會再打磨拋光???

咁我又唔知wor
我去睇的時候toilet 地下的磚未換果塊磚一定要換ga因為佢凸到會pk ga。
有一樣野我都唔會收貨的就係廳中間有塊磚崩左佢就用英泥'文'番佢咁我一定唔可以收貨。

咁你有冇問點解佢地唔換toilet and kitchen D磚呀?
我去check0個陣係夜晚 我打算星期六日頭睇清楚
一次過同佢地算帳.............   
咁你地打算點做呀?.......  

因為佢未正式通知我話已完成執漏so我沒有take action我明天會再去睇過睇下佢整左未law。
if完成執漏都係咁樣我就唔收貨了。