藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Maggie Johny
打印 上一主題 下一主題

TV 天線 [複製鏈接]

[quote:95cb6f8805="hales"][quote:95cb6f8805="wychan"][quote:95cb6f8805="hales"][quote:95cb6f8805="wychan"]大煲 :?: 原來細房冇天線位喎?? 有冇人知道0也嘢一回事呀? :em02:

同埋細房有冇電話同寬頻0家[/quote]
細房係冇電線位冇錯....
樓書上係寫只有客廳會有 不過細房都會有電話插 有電話插就會有寬頻[/quote]

如果樓書上係寫只有客廳會有,但是現在是在主人房內。又屈我們888或傢俬套嬪齔f出廳。0甘點計先? 一起丙?:em13:  :em13:  :em13:

貨不對版,可唔可以唔收樓回水?[/quote]
難少少 因為個單位其實係叫做"一房設計" 只係 "建議你間多一個房叫主人房.."[/quote]

sor... ck真係識走法律(lar)...唔夠坁?

咁又真係幾煩Wor煩完一樣又一樣幾時先會妥妥當當呀!!!最滾就係咬坉齯J呀嗎!

[quote:d18d83bfe4="Solskjaer"]咁又真係幾煩Wor煩完一樣又一樣幾時先會妥妥當當呀!!!最滾就係咬坉齯J呀嗎![/quote]
呢鑊俾李生玩死. :em06:

[quote:b9785fc278="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:b9785fc278="Solskjaer"]咁又真係幾煩Wor煩完一樣又一樣幾時先會妥妥當當呀!!!最滾就係咬坉齯J呀嗎![/quote]
呢鑊俾李生玩死. :em06:[/quote]

玩完董建來玩我們... 唉 :em06:  :em06:  :em06:  :em01:  :em01:  :em18:

好心岏朁w都要整 就整得好用d 啦 ...
搞到不倫不類 損人不利己 ...

可唔可以係吤撫膉妨e 我地同吨洉M下?
個 designer 點 design 架...

[quote:fe0691e288="Simon&Michelle"]真係有的過份喎..... 邊有人既tv 位會係高位架.... ? 有無攪錯.....  :evil:  :evil:  :evil:[/quote]

- 港灣豪庭兩房單位的電視天線的插位安裝在廚房與廁所之間的位置 都係怪怪地
我係隱形人  :em19:

[quote:7382092f55="wychan"]大煲 :?: 原來細房冇天線位喎?? 有冇人知道0也嘢一回事呀? :em02:

同埋細房有冇電話同寬頻0家

仲有.. 如果主人房想裝電視又點算?

喟... 連居屋都所有房都有0西所有天線,電話同寬頻位啦! 百幾萬樓0也都冇?! 有點被騙0既感覺 :em01:[/quote]
售樓書講左細房冇天線位喇 電話位就有
如果主人房想裝電視咪拉線囉
我係隱形人  :em19:

[quote:050bff779d="wicyh"][quote:050bff779d="wychan"]大煲 :?: 原來細房冇天線位喎?? 有冇人知道0也嘢一回事呀? :em02:

同埋細房有冇電話同寬頻0家

仲有.. 如果主人房想裝電視又點算?

喟... 連居屋都所有房都有0西所有天線,電話同寬頻位啦! 百幾萬樓0也都冇?! 有點被騙0既感覺 :em01:[/quote]
售樓書講左細房冇天線位喇 電話位就有
如果主人房想裝電視咪拉線囉[/quote]

勞民傷財

跟據ken影出來d相,呢度可能係tv位!
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

[quote:8eb87cf149="wychan"]跟據ken影出來d相,呢度可能係tv位![/quote]

The unknown port should be the lighting switch for the "master room" in the other word once you enter the master room you have to close the door in order to switch on the light.

ps. 仲有你地估下陪電視既power cord夠唔夠長拉上天花再過門檻啦?買電視時真係度清楚啦.... (雖然電線可以駁長...)  恆昌可能係件傢俬頂部開窿 俾你走線 但相信呇a唔會細心到幫你度埋你電視機既電線長度lor.....
2座A - original \"M&J\"