藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Maggie Johny
打印 上一主題 下一主題

TV 天線 [複製鏈接]

[quote:941d2c686a="dracula"]:?: 即係o個邊唔可以放 t.v.(如果唔改位)????  :em01:[/quote]

我女朋友都想好似你咁將個sofa放係中間位置 而tv就靠牆.... 但依家如果唔想改天線位 一係就核核突突咁學蜘蛛咁照飛條線去 又或者搵到一d可以好似wlan既無線equipment 裝個Access Point AP係天花....然後部tv就任你推到邊都睇得(幻想構思) :shock:
2座A - original \"M&J\"

話實岈I都唔應該將個 t.v. 位做o係o個幅牆 不過算啦~ 又係要面對一個改變唔倒o既現實~ 谷鬼氣打通哂成間屋~~~ :evil:  :evil:  :evil:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:4391a1920a="dracula"]話實岈I都唔應該將個 t.v. 位做o係o個幅牆 不過算啦~ 又係要面對一個改變唔倒o既現實~ 谷鬼氣打通哂成間屋~~~ :evil:  :evil:  :evil:[/quote]

我都有咁既此意......不過.......$$$$$ 呢關真係過唔到.........
2座A - original \"M&J\"

[quote:bff3ee321a="Maggie&Johny"][quote:bff3ee321a="dracula"]:?: 即係o個邊唔可以放 t.v.(如果唔改位)????  :em01:[/quote]

我女朋友都想好似你咁將個sofa放係中間位置 而tv就靠牆.... 但依家如果唔想改天線位 一係就核核突突咁學蜘蛛咁照飛條線去 又或者搵到一d可以好似wlan既無線equipment 裝個Access Point AP係天花....然後部tv就任你推到邊都睇得(幻想構思) :shock:[/quote]

查實想像唔到你的放法,不如劃幅圖看看?

wychan 即係示範單位入面個 sofa 同 t.v 柜 對調放~~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:94709be67d="dracula"]wychan 即係示範單位入面個 sofa 同 t.v 柜 對調放~~[/quote]

只可惜無天線插位係廳...

[quote:4d23b0562e="dracula"]wychan 即係示範單位入面個 sofa 同 t.v 柜 對調放~~[/quote]

對調仲差 條線走遠d

[quote:ad866e8422="wychan"][quote:ad866e8422="dracula"]wychan 即係示範單位入面個 sofa 同 t.v 柜 對調放~~[/quote]

對調仲差 條線走遠d[/quote]'

如果o個度有 t.v 位先調呢~ 發展商應該o係o個個位做多個麻~~  :em01:
見過鬼就唔怕黑啦~

連新紅A樓都係得一個呢...........

TV位安個位既目的......
好明顯係焗你用$888 or 恒昌 package,
因為坉囓景滶_番幅牆比我,
如果TV位安另一幅牆,
咁$888 or 恒昌 package 就會吸引力大減....我既埋解就係咁 :?