藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 窗簾居士
打印 上一主題 下一主題

窗簾指南針 [複製鏈接]

[quote:72309c0f79="窗簾居士"][quote:72309c0f79="女"]窗簾居士

我是b室 683尺 請問如果廳做布簾 兩間bed room做羅馬簾 How much?[/quote]

P女:  :

683'B室 (因未有講出座數不同座數價錢亦有不同)

廳:
布8碼 (視所選布價而定計法---布價x碼=$$)
主人房羅馬簾$15/平方呎)
約$540
2房羅馬簾)
約$740[/quote]

Sorry 我是1座的 而且我個大房多了一隻window
你的意思係
如果轉羅馬簾每間房要加$540?
兩間房整就要加$740?
係咪咁0既意思呀?.....

窗簾居士請問:
六座D室全屋做羅馬簾要幾多錢呀?
加遮光布要加幾多呀?

[quote:0aad865a17="女"][quote:0aad865a17="窗簾居士"][quote:0aad865a17="女"]窗簾居士

我是b室 683尺 請問如果廳做布簾 兩間bed room做羅馬簾 How much?[/quote]

P女:  :

683'B室 (因未有講出座數不同座數價錢亦有不同)

廳:
布8碼 (視所選布價而定計法---布價x碼=$$)
主人房羅馬簾$15/平方呎)
約$540
2房羅馬簾)
約$740[/quote]

Sorry 我是1座的 而且我個大房多了一隻window
你的意思係
如果轉羅馬簾每間房要加$540?
兩間房整就要加$740?
係咪咁0既意思呀?..... [/quote]

P女: :

1座683'
補充主人房細窗--$450(羅馬簾)

除左做布或紗簾我只係報用料量外其它窗簾我都可以報到一個大約價錢呢個價錢已包括晒度呎用料安裝等並唔會再有錢加.以你為例=$540+$450(主人大小窗)+$740(2房)再加廳既布簾錢(要你揀左布先知咩價錢)就係全屋既價錢咁你可以有個預算.  :mrgreen:

[quote:76fc8084a3="tsoi"]窗簾居士請問:
六座D室全屋做羅馬簾要幾多錢呀?
加遮光布要加幾多呀?[/quote]

tsoi:  

6座D

全屋羅馬簾約$2500 ($15/平方呎)
價錢已包括遮光布底  :em03:

638呎 共3個窗台
廳做布簾-紗簾;
2個房做捲簾 請報價!

可否再pm此價比我ar??
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:b27f354877="diedsee"]638呎 共3個窗台
廳做布簾-紗簾;
2個房做捲簾 請報價!

可否再pm此價比我ar??[/quote]
我都想知....唔該...............

[quote:5aa8900483="diedsee"]638呎 共3個窗台
廳做布簾-紗簾;
2個房做捲簾 請報價!

已pmthx!!  :mrgreen:

[quote:9f66c176e3="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:9f66c176e3="diedsee"]638呎 共3個窗台
廳做布簾-紗簾;
2個房做捲簾 請報價!

我都想知....唔該............... [/quote]

Mr.&Mrs.FireFire: :wink:

請看pmthx!! :mrgreen:

[quote:3b0b1295fd="窗簾居士"][quote:3b0b1295fd="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:3b0b1295fd="diedsee"]638呎 共3個窗台
廳做布簾-紗簾;
2個房做捲簾 請報價!

我都想知....唔該............... [/quote]

Mr.&Mrs.FireFire: :wink:

請看pmthx!! :mrgreen:[/quote]
thx...

我係683呎G單位

請問全屋布簾加紗簾幾多$呀?