藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 18539|回復: 100
打印 上一主題 下一主題

窗簾指南針 [複製鏈接]

初黎報到首先祝各業主新居入伙順順利利.:em19:
現今窗簾種類煩多(普通兩邊開既布簾紗簾羅馬簾百葉簾木百葉簾時下流行的捲簾日夜簾...等)相信各業主都有頭痛過做咩窗簾好  :?:  歡迎大家詢問各類窗簾問題識既都會儘量答覆大家亦為大家提供報價以作參考. :wink:  :wink:

窗簾居士
http://www.wahhingcurtain.com/

請問全屋風琴廉幾錢?638 h單位

請問全屋布簾 + 紗簾幾錢?638 單位
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

請問全屋布簾加紗簾幾多$呀?(683呎)

[quote:8ad4e19b4a="m&e"]請問全屋布簾加紗簾幾多$呀?(683呎)[/quote] know

I'd like to know too (957 sq ft)

是大陸做的嗎...你們窗簾居士
永遠愛著您 :em21: [/code]

我都係H單位 638呎 共3個窗台
其中1個做布簾-紗簾;
另2個做捲簾 請報價! (PM)
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

hello 你好

我係A單位 638呎 有3個窗台
廳+主人房想用布簾-紗簾; 請問是否用木架呢?
另外書房想用捲簾 請pm報價!

Thanks!!
Cel
cel615@yahoo.com.hk

想知683單位3個窗台,用蜂巢簾的報價,謝謝。

窗簾居士

我是b室 683尺 請問如果廳做布簾 兩間bed room做羅馬簾 How much?