藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: lux
打印 上一主題 下一主題

Photo of 888既實物 [複製鏈接]

似乎都幾實惠...
請問有咩顏色揀? plasma 款可否穡?2吋? 有冇電線藏喉位?

記住個電視托板下邊係仲有兩隻腳的.......
坉蚢磢垂Y冇整出黎....

[quote="wicyh"][quote="wychan"][quote="wicyh"][quote="H & H"]$888 算ok啦 我買左啦.[/quote]

你買plasma o個款呀?[/quote]

plasma o個款好d。可以用個高矮櫃套入原本的小玻璃放舊式電視,當你買左plasma後才打回原形。所謂可攻可守。[/quote]

得咩  :?:[/quote]

應該都得不過我買左舊式電視o個款.

上去再睇睇
我係隱形人  :em19:

但係好似唔係幾穡麭古et 係咪實木黎架

o係d吉位加個櫃又如何?
我係隱形人  :em19:

以$888黎講.真係唔錯....
但個櫃真係簫灟佼?.
我同個sales講話(好似唔係太實用)妘ㄧ靮Y.
之後妐雈i以搵d師父再整多個櫃係木櫃前面... :shock:
咁個廳咪好窄.. :em09:
另外個櫃向bedroom果邊有櫃仔突左出黎...又驚整細張床... :?
相比之下...恆昌個櫃好似實用d...

[quote:872d5944ca="Mr. & Mrs. FireFire"]以$888黎講.真係唔錯....
但個櫃真係簫灟佼?.
之後妐雈i以搵d師父再整多個櫃係木櫃前面... :shock:
另外個櫃向bedroom果邊有櫃仔突左出黎...又驚整細張床... :?
相比之下...恆昌個櫃好似實用d...[/quote]

我都係咁諗
同埋放多d野係d架上面 就可以吸咁聲

[quote:b82e876c90="saga"][quote:b82e876c90="Mr. & Mrs. FireFire"]以$888黎講.真係唔錯....
但個櫃真係簫灟佼?.
相比之下...恆昌個櫃好似實用d...[/quote]

我都係咁諗
同埋放多d野係d架上面 就可以吸咁聲[/quote]
放得唔好既話.搞到constructive interferrence既話就...... :em05:

不過放野真係可以吸音嗎? :?:

[quote:4151c61130="hales"]
放得唔好既話.搞到constructive interferrence既話就...... :em05:

不過放野真係可以吸音嗎? :?:[/quote]

可以架 ...
舊時宿舍 因為家徒四壁 ... 所以好應聲
房入面講野房出面聽到 ..

樓下個朋友間房同我間隔一樣 但坅Y周圍放左好多野 ...
咁間房就無咁應聲喇 ...

constructive interferrence... 又唔係有兩個 source 唔會反而大左架