藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3288|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

Video and Audio wireless Transmitter & Receiver [複製鏈接]

今日我去了鴨"L街睇 把到這個

http://www.grand.com.tw/en/product_form.asp?lwk_series=51&lwk_product=surv04&lwk_page=

要HK$1xxx 有D勁D的型號要HK$2xxx 而最平都要HK$9xx .... (我係華輝睇到) 有冇其他鄰居找到其實平D型號呢 ??
大眼

買這東西, 就唔需要攪過d TV線? Quality okay ma?

咁貴!!!!!...我俾左好多個朋友喎..... (公司d板.....收返佢地$$$先)

不過呢舊野都要用tv線嫁o番....??!
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

我都唔知呀 我未試過 ..... 不過我老闆想買一個返佢屋企用 (可能佢屋企太大 又唔想拉線啦) ....

我本來想幫我老闆買一個 不過Out左Budget 所以就問問佢先 (千幾蚊真係幾貴)  :em07:  o係鴨記睇時有TV Tunner的型號 不過係個Web到就找不到  :evil: 遲些幫我老闆買左後 試下o店唔o店 再同大家報告
大眼

等我係easter holiday都擺舊野出黎玩下先.....

我個product manager同我講 如果屋企間房無tv線可以用vcr黎控制 因為vcr都可以用黎睇電視嫁麻...之但係電視機又好似係得一個插頭羅電 好似就係靠個條tv線囉??!!

有冇電視係一條插頭收台 一條插頭羅電嫁.....
ich liebe dich!! Wir heissen agnes&henry!! Wie geht es Ihnen? Alles gute aus Rambler Crest :) :) :)

[quote:d45f074e79="Agnes&Henry"]咁貴!!!!!...我俾左好多個朋友喎..... (公司d板.....收返佢地$$$先)

不過呢舊野都要用tv線嫁o番....??![/quote]

:em06:  你唔送塊公司d 板俾我玩下  :em06:

[quote:6de8b28f90="Agnes&Henry"]等我係easter holiday都擺舊野出黎玩下先.....

我個product manager同我講 如果屋企間房無tv線可以用vcr黎控制 因為vcr都可以用黎睇電視嫁麻...之但係電視機又好似係得一個插頭羅電 好似就係靠個條tv線囉??!!

有冇電視係一條插頭收台 一條插頭羅電嫁.....[/quote]

電視機唔係有個電源插頭既咩 ?  :?:
未聽過 TV 線拎電  :em14:

會唔會勁到隔離屋都收到呢?如果大家用同一個型號,訊號會唔會有重疊呢?

[quote:112c86db17="saga"][quote:112c86db17="Agnes&Henry"]等我係easter holiday都擺舊野出黎玩下先.....

有冇電視係一條插頭收台 一條插頭羅電嫁.....[/quote]

電視機唔係有個電源插頭既咩 ?  :?:
未聽過 TV 線拎電  :em14:[/quote]

係..??!! 咁咪正.... 唔駛拉線...

不過我印象中電視得一條電線...個頭係圓形嫁.....

咁又唔會勁到隔離屋都收到 因為係要直線remote and without barrier 先可以控制....通常remote distance 都唔會好遠....