藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2428|回復: 8
打印 上一主題 下一主題

阿仙奴失掉兩個錦標 [複製鏈接]

阿仙奴繼"足總杯"被曼聯淘汰.今天又於"歐冠杯"輸給車路士你估聯賽會唔會................... :em12:  :em12:

你捧邊隊先

你去...................................

蘇斯克查 我係你fans 咁你知我捧邊隊啦  :em12:  :em12:

阿仙奴谷左半場 同車仔狂搶中場 下半場就沉晒 似乎疲態盡現.  跟住重要兩日內硬撼利物浦同紐卡素 失分在所難免 聯賽....都有d危 可惜之前曼聯失分太多...  :|

[quote:9a8fd5d3bb="Ha&Kui"]蘇斯克查 我係你fans 咁你知我捧邊隊啦  :em12:  :em12:
[/quote]ME TOO... :
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:f54a4f543c="manhk167"]你去...................................[/quote]
你唔好咁啦.雖然我係MU Fans.之但係我都認同阿仙奴今年係實至名歸既一隊但係世事難料嗎.

[quote:9c446ec28d="piglet"]你捧邊隊先 [/quote]
我今年對曼聯好失望.所以今年我捧車仔.

我對阿仙奴好失望....

我唔鍾意 mu but 我都好鍾意"公仔蘇斯克查"!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:6e25b63d42="Solskjaer"][quote:6e25b63d42="piglet"]你捧邊隊先 [/quote]
我今年對曼聯好失望[/quote]yes agree!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~