藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 2359|回復: 14
打印 上一主題 下一主題

唔係好見到 wicyh ... [複製鏈接]

唔通...

去左大洋洲?  :em09:

wicyh 見字速速講下你幾時收樓  :em09:

會唔會已經賣走左喇
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:432412436a="H&H"]會唔會已經賣走左喇[/quote]

都有呢個可能喎 ...

你地知啦 佢一支公 ...
可能賣左層樓 賺左少少 跟住公司升佢職去大洋洲做 regional executive manager ....

8)

我都覺得有可能喎,佢一開始o個陣都唔係幾......
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:db439cf37b="bikbark"]我都覺得有可能喎,佢一開始o個陣都唔係幾......[/quote]

來忘掉錯對,齊懷念過去,曾共渡患難日子,總有樂趣.....

wicyh:em06:
永遠愛著您 :em21: [/code]

好開心你地仲記得我喎  

你地估中左 層樓賣左 賺左少少 跟住公司唔係升去大洋洲做 regional executive manager  而係搬去大埔工業村做亞四  :cry:  青衣同大埔真係太遠喇 為左保住份工 唯有.... :em06:
我都有去睇現樓呀 雖然唔算好好 總算不過不失啦 賣左真係買唔返  
我都未收到通知幾時收樓呀(收樓=收錢  :mrgreen: ) 你地收樓未  :?:

不過好高興識到你地班藍澄友 得閒我會上多D黎吹返兩咀 希望你地歡迎我啦

:em12:
我係隱形人  :em19:

congratulations!   how much %?

[quote:d7a993387a="CJ"]congratulations!   how much %?[/quote]
唔係好多 賬面賺12% 因為二月尾成交 所以... :em18:

仲有一樣野唔記得講.....環境比想像中好   :em19:
我係隱形人  :em19:

得閒要上黎吹水呀! :wink:

wicyh 乜你静雞雞賣左呀................  :?