藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Stephen@RC
打印 上一主題 下一主題

flat problem list [複製鏈接]

[quote:1dc6b46f95="KK & J"][quote:1dc6b46f95="yymau"]收樓時請各朋友留意以下幾點
1. 地磚 - 有很多空心磚
2. 窗鉸位有問題
3. 座廁鬆
4. 廚房及廁所地板有很多花痕

以上只是主要問題如要更詳盡資料請出聲.
(因我已找專人驗樓) :em11:[/quote]

唔該我想要份資料,麻煩pm給我謝謝![/quote]

我都要 可唔可以PM比我呀?
AngusZire

DEAR CALVIN & MEI WOULD YOU PM OR E-MAIL TO ME PLS! THANKS A LOT! :em14:   corakwong2004@yAHOO.COM.HK

Pls send me copy.

e-mail address:
ahmo@hkem.com

I want too. Please pm or email me nelsonw38@hotmail.com. Many thanks

yymau 寫到:
收樓時請各朋友留意以下幾點
2. 窗鉸位有問題
3. 座廁鬆

(因我已找專人驗樓)  

我地都想要一份呀

I want too.

Please PM to me thanks.

Cara

[quote:d4a296ae49="yymau"]收樓時請各朋友留意以下幾點
2. 窗鉸位有問題
3. 座廁鬆

(因我已找專人驗樓) :em11:[/quote]

Hi yymau

could u PM the detail to me thank you.

machine

玻璃窗及地磚有花痕
地磚角位崩
廚房牆磚有空心
地板有少許不平
泠氣sener太敏感 細房及飯廳會同時開
地腳線好多窿窿
門鐘唔響

[quote:4e2ae8f60a="kitty&Raymond"]玻璃窗及地磚有花痕
地磚角位崩
廚房牆磚有空心
地板有少許不平
泠氣sener太敏感 細房及飯廳會同時開
地腳線好多窿窿
門鐘唔響[/quote]

kitty&raymond :

係呢個情況下..........你估你地要比幾多時間發展商去執漏呢????????????我好想知呀..............

我都要 可唔可以PM比我呀?

mouse911@i-cable.com

Thank you