藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: cute
打印 上一主題 下一主題

對講機 門鐘 寬頻 [複製鏈接]

[quote:612a786e77="atrick & Cherry"]吓 要用電話開門 好cheap啫 古唔到和記會系咁 有冇攪錯呀... :!:  :!:[/quote]

收樓時職員會給一張form你 你只要填妥資料交去管理處申請便可 不是嗎?

[quote:3d471005cf="45B"]寬頻 - 管理費包埋?
係咩?真係ga?我鍾意wor唔洗再比$$$$$$$$ma。
收樓時職員會給一張form你 你只要填妥資料交去管理處申請便可 不是嗎?

我已收到呢一張form但我唔知用來做乜?what means'用電話開門'?[/quote]

佢0既分別係: 客人按樓下對講機時 你屋企的電話會響 代替了在家安裝對講機

[quote:a5a54065d2="KS"]少左舊野....唔係好d咩....
用電話返而唔好架
我唔知...我未用個電話個種 :em03:
大家俾d意見啦....

ks[/quote]

我有屋企人都用緊 都冇乜野唔方便

Re: 對講機 門鐘 寬頻

2. 門鐘 - 門鐘唔係用濕電 要用3粒2A電 門鐘唔嚮要去廚房換電 有無搞錉!?

話時話 個門鐘安裝左係邊?我搵唔到............... :roll: