藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 20737|回復: 83
打印 上一主題 下一主題

對講機 門鐘 寬頻 [複製鏈接]

大家有無留意 我們的單位有以下'特點':
1. 對講機 - 單位內無對講機 朋友來訪 開大門要靠無線/固網電話 公屋Feel!
2. 門鐘 - 門鐘唔係用濕電 要用3粒2A電 門鐘唔嚮要去廚房換電 有無搞錉!?
3. 寬頻 - 管理費包埋 局用和記 除非自己科水轉用其他 政府無監管!
:em13:  :em13:
大家重有無其他另類發現? :?:  :?:

寬頻 - 管理費包埋

我幾buy...
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:e66b34a4d8="dick&queenie"]寬頻 - 管理費包埋

我幾buy...[/quote]

ME TOO!!
My first target is SAVE money!! :mrgreen:
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

(寬頻 - 管理費包埋) 是真還是假?

Re: 對講機 門鐘 寬頻

[quote:ed060649ba="cute"]大家有無留意 我們的單位有以下'特點':
1. 對講機 - 單位內無對講機 朋友來訪 開大門要靠無線/固網電話 公屋Feel!
[/quote]

How to open? :?:

吓 要用電話開門 好cheap啫 古唔到和記會系咁 有冇攪錯呀... :!:  :!:

[quote:612a786e77="atrick & Cherry"]吓 要用電話開門 好cheap啫 古唔到和記會系咁 有冇攪錯呀... :!:  :!:[/quote]

收樓時職員會給一張form你 你只要填妥資料交去管理處申請便可 不是嗎?

[quote:e70dd92ead="diedsee"][quote:e70dd92ead="dick&queenie"]寬頻 - 管理費包埋

我幾buy...[/quote]

ME TOO!!
My first target is SAVE money!! :mrgreen:[/quote]

may be 羊毛出在羊身上 :?:

成個樓給我感覺老土大陸feel泳池是裝飾品不可以泳水特別是大門大堂冇來貴格好居屋少少但想想買時價錢不貴是新樓算是市召區kichen toilet 裝備還ok Wish to hear good news la..................

寬頻 - 管理費包埋?
係咩?真係ga?我鍾意wor唔洗再比$$$$$$$$ma。
收樓時職員會給一張form你 你只要填妥資料交去管理處申請便可 不是嗎?

我已收到呢一張form但我唔知用來做乜?what means'用電話開門'?