藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: ptsom
打印 上一主題 下一主題

泳池水深衹有1.2m [複製鏈接]

其實....普通中池甘上下啦....
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:d25d0ab89f="CJ"][quote:d25d0ab89f="我是誰"]1.2m can only be child swimming pools. i 'think' we shall be another cover story of 'Next Magazine'.... :evil:[/quote]
呢本雜誌出哂名"名脹作" 架啦 次次都語不驚人死不休 佢晌泳池執到條毛都可以吹到禽流感ge.
舊年到而家唱左N次股樓大跌 銀行爆煲 結果越升有.
放心wor 呢d碎料 有幾驚人 有幾多收視先? 佢睬你都傻...

仲記唔記得上年登果份藍澄 "誤導" 知唔知有幾多對公婆為此嗌交呀.
呢 而家入伙勒 大家又覺得嘈唔嘈丫 住唔住得人丫?

呢d叫傳媒暴力 佢最唔負責任架啦; 睇下最近套玻璃真相啦 口岩佢睇... :em10:[/quote]

CJ..... :cry:
一身之中誰沒痛苦,得失少不免....偶爾碰上了疾風....步伐未凌亂...
永遠愛著您 :em21: [/code]