藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Tomato
打印 上一主題 下一主題

恆~~昌~~ [複製鏈接]

Re: 恆~~昌~~

[quote:2a7357f612="chris"][quote:2a7357f612="2R"][quote:2a7357f612="Tomato"][quote:2a7357f612="2R"][quote:2a7357f612="gp"][quote:2a7357f612="Tomato"]收左樓之後 恆昌幾時會送傢俬???
係唔係要執漏完主動打電話比佢地??? :?:[/quote]

好似係執漏完主動打電話比佢地 之後就俾鎖匙佢地 大約兩個月內完工.[/quote]

應該係3-4天就可以啦{恒昌話}[/quote]

2R
你所指0既3-4天 係唔係交完匙比恆昌 佢地會在3至4日內送貨呢???
因為張單一如gp所講 真係寫住兩個月內交貨 但係兩個月真係勁耐lor
趕住搬呀!!!![/quote]

唔駛驚0下GP所講係送貨為期最長係60DAYS如果係可以知道自己大約比KEYS恒昌可以比佢地早D安排送貨如果重擔心呢可以8/4左右啦係收樓處對面恒昌會SET個臨時OFFICE. :roll:  :roll:  :roll:[/quote]

我今日問0左恒昌個counter啦 佢地話等發展商執漏完就俾條匙佢地 60日內交貨
我咪問佢地係唔係真要60日咁耐?
佢地話唔係遂個單位做 要等埋其他單位 一次過送多張sofa 櫃 床 ... :twisted:
唔怪之得要咁耐啦 :em13:[/quote]

2R thank you!
真係要60日??? :em07: 唔係化..........有d後悔用左個package tim :cry:

Hello! Tomato算la唔好勞氣la :em16: 妳收樓未呀 :?: 不如快d安排俾keys佢做重好la (費時到時等得重耐呀 :em05:  :mrgreen: )

Hello! AgnesSarah我都想要 "油公司"資料呀麻煩你check個message box呀我依傢pm my email add. to you & thanks! :em11:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

[quote:4adc4434ae="小yen"]Hello! Tomato算la唔好勞氣la :em16: 妳收樓未呀 :?: 不如快d安排俾keys佢做重好la (費時到時等得重耐呀 :em05:  :mrgreen: )
[/quote]

希望恆昌快d啦 :evil:  必要時買住d簡單傢俬搬入去住住先 我老公話比左管理費唔住會好浪費d$$喎!

[quote:24660a9bd7="小yen"]Hello! Tomato算la唔好勞氣la :em16: 妳收樓未呀 :?: 不如快d安排俾keys佢做重好la (費時到時等得重耐呀 :em05:  :mrgreen: )

Hello! AgnesSarah我都想要 "油公司"資料呀麻煩你check個message box呀我依傢pm my email add. to you & thanks! :em11:[/quote]

唔駛pm我啦我已經pm俾你la.

以上所有留message俾我的藍澄人我都pm俾你地啦.

我都想知呀 煩請pm給我thanks

[quote:9ea349c13e="june & Fai"]我都想知呀 煩請pm給我thanks[/quote]

pm啦

[quote:1ba573a7e1="Tomato"][quote:1ba573a7e1="小yen"]Hello! Tomato算la唔好勞氣la :em16: 妳收樓未呀 :?: 不如快d安排俾keys佢做重好la (費時到時等得重耐呀 :em05:  :mrgreen: )
[/quote]

希望恆昌快d啦 :evil:  必要時買住d簡單傢俬搬入去住住先 我老公話比左管理費唔住會好浪費d$$喎![/quote]

昨日見到恒昌Ms Ng 佢話我地d傢俬已經ready好 如果我地個單位ok 佢話大約一個星期就可以安好傢俬喎 你地係問邊個嫁?

[quote:f3a217fae0="女"]昨日見到恒昌Ms Ng 佢話我地d傢俬已經ready好 如果我地個單位ok 佢話大約一個星期就可以安好傢俬喎 你地係問邊個嫁?[/quote]

really???????好消息喎! :em11:

Hello AgnesSarah

我地係尋日係wan chai見到你既billy&christy 呀 我地都要油油既資料麻煩你pm我丫

[quote:4e913a48b5="女"][quote:4e913a48b5="Tomato"][quote:4e913a48b5="小yen"]Hello! Tomato算la唔好勞氣la :em16: 妳收樓未呀 :?: 不如快d安排俾keys佢做重好la (費時到時等得重耐呀 :em05:  :mrgreen: )
[/quote]

希望恆昌快d啦 :evil:  必要時買住d簡單傢俬搬入去住住先 我老公話比左管理費唔住會好浪費d$$喎![/quote]

昨日見到恒昌Ms Ng 佢話我地d傢俬已經ready好 如果我地個單位ok 佢話大約一個星期就可以安好傢俬喎 你地係問邊個嫁?[/quote]

咪就係問收樓中心隔離個恒昌檔0羅 :evil: