藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: daniel_Q
打印 上一主題 下一主題

收到幾多樓呀? [複製鏈接]

[quote:6c4e6f1060="Tomato"]我23樓 約左22/4上B&M  [/quote]

我 27/F 都係未有信.....
但係今日打過去 B & M... 佢話 13/4 先會寄信... 即係仲有排!
:em06:
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:89fb7f5418="atrick & Cherry"]我1座31樓架 到而丈家都重未收到信呀 但系我諗大家唔駛咁心急 樓就一定有得收 遲d之嗎 不如等多d人收樓先 攞佢地嘅經驗 知道最大問題响邊度 集中火力驗個道咪重好...... :em16:[/quote]

有道理..有道理...
見過鬼就唔怕黑啦~

我 19號 2:30  
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:27767b9e38="daniel_Q"][quote:27767b9e38="Raymond & Angel"][quote:27767b9e38="daniel_Q"]:evil:  :twisted:  :evil:  :twisted:  :evil:  :evil:  :twisted:  :shock:  :shock:  
我係26/f 都冇信又冇電話..........
唔該t1的鄰居俾B&M的電話及聯絡人我.............. 一定要追殺佢  :em13:[/quote]
hi daniel_q
我諗我地真係鄰居喇 ......我地19號上B&M呀你可以打以下電話問下佢地呀....
TEL:28462397(溫生)
TEL:28461954(張小姐)[/quote]

Hi Hi ~~~~
終於搵到個隔離屋啦 ! :em19: 好開心
我約左19號下午 2.30pm 唔該晒 :em09:[/quote]

咁o岩??? 同一時間喎~~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:8101c91fc4="VIC&CORA"]ME ! GO TO THE LAWYER ON 19/4  [/quote]

me too~~    session 2:30~~  
見過鬼就唔怕黑啦~

我今日 2:30簽 簽完即刻仆去收樓  
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:dfb00fd21f="Simon&Michelle"]乜唔係要簽完第二日先收得咩?[/quote]

我o係 b&m 打電話去收樓處問 佢話 4:30 ok 咁 3:30 簽完竟即刻走去 rc 收樓 lor~
見過鬼就唔怕黑啦~