藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3088|回復: 10
打印 上一主題 下一主題

介紹幾靚的玻璃餐桌椅比大家 [複製鏈接]

今日上網想參考下別人的傢俬裝修比我搵到一間深圳的公司佢d玻璃餐桌椅好靚仲有sofa 和茶几我打電話去問原來佢個showroom在深圳但如睇過ok訂購佢係有送貨服務的。我send左個e-mail比個contact person問佢關於價錢我相信價錢一定平過香港。我可能easter會去睇下。
大家可以上這個website睇下我睇中左A8310及Y8310已經問左佢個價錢但佢未REPLY我如有消息通知大家。
http://www.fashionfurniture.com.hk/table_c.htm

都唔錯喎 .... 不過我已經幫襯左恒昌了 ......
大眼

希望佢會平過香港la如果唔係我做乜要走到咁遠買wor。我都係聽人講大陸d傢俬好平我先想去睇jar。

To 45B:
If you really go to that furniture company please mark down the price of the items. Thx for yor help.

45B

我 "睇樓王"入面睇倒幾版介紹 "東莞傢俬展" 雖然我不縷對 "大陸貨冇咩興趣 &好感" (係quality問題)but今次睇完呢幾版+埋你上次post上果個website既傢俬真係心郁郁想 "訂貨"而我個朋友仔因為又係買rc而佢亦將佢間house既 "渣fit權"交俾我攪so我都會幫佢留意 因為我驚呢邊唔可以up-load倒太大既圖 (我想個quality大d大家又可以睇得清楚d 但係唔知點解yahoo相薄做唔倒 "公開" :?: so pls. pm your email to me 順便俾意見我呀!)
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

45B 我都搵緊玻璃餐枱 多謝你的資料!

小yen
"東莞傢俬展"有冇正野呀?

[quote:b4f7fc4d08="45B"]小yen
"東莞傢俬展"有冇正野呀?[/quote]

唔好意思45B因為要post d相去 "公開網喥"整1段時間先到依家先至攪掂 :!: 我testing過好多次應該冇問題你試click入去睇睇唔睇倒   :?: (I think都ok起碼個價ok呀嘛 :mrgreen:  :em12: )

http://groups.msn.com/33fvud6jdpdaajvc44gmn7fa71/shoebox.msnw
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

小yen
其實hk好多shop都係賣緊呢d 款如果ok ga真係底ga。但最麻煩就係要專登去大陸lor。
我昨日去過沙田問過一d 造furniture的shops因我要把master room的窗台改做床又要造成油壓so一定要訂造
我的idea係:
把主人房床放上的窗台(咁就唔會waste左個窗台)造多一級樓梯(因為張床放左上去窗台會好高)而張床又要係油壓的(可儲物)咁樣就要五千幾蚊la。
另外個細房的窗台又會造成書桌。
你會點整個窗台呀?

[quote="45B"]小yen

Hello! 45B我唔會郁個窗台law :!: because我好鍾意望野 (係8婆仔1名 ops: )同埋我會到時放個 "望遠鏡"個窗台附近so唔會特別整個窗台lo...希望可以買倒張超舒服既坐墊&cusion放窗台喥lo

而間dream house會盡量以 (米 白為主色頂多其中幾件傢俬用最深既啡色玩相反色) 亦會dinner room喥安塊鏡用張飯拍住玩視覺 而牆身大多裝 "層板"放野要視乎空間而安排 "存物櫃"...

p.s. : 其實呢個design亦會係買我樓上果位朋友仔間屋既design黎hehe!