請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 541|回復: 6

地利亞和聖公會梁季彝中學,執左唔覺可惜?仔女親戚返學無命,市民記得-公開 [複製鏈接]

「「「「 仔女親戚返學會無命」」」」
地利亞修女紀念學校和梁季彝中學,執左都唔覺得可惜?點解?(唔清楚係咪有呢2間 野啦、總之俾意見啦?好重要㗎!)

1。所有老師、校長無質素又普普通通??******社會及市民知道記得******(扮高尚、扮高級、扮高貴、扮勁、扮晒野?)要威要驚, 威唔到唔去死?

2。傻人教學(所有老師、校長無質素又普普通通!)

3。學生 叫學生食煙等等情況, 捉, 之後升職...(人為利益)

4。轉校!校服幾百元, 好過俾垃圾老師校長利用 升職!是劇情?還是現實世界可 以 發生、重播!

_____5。德、智、體、群、美、有教無類(宗旨 應該是:虛構 、偽善和 假扮關心 , *********垃圾2校 唔駛拖累, 每一個人都為利益!)

6。小心!大量市民記得(問到人聽過未, 承認事件!)*********, 垃圾老師校長就係 一個人驚 的 垃圾警察 、垃圾廉政公署 lCAC.......(網上廁所假扮同性戀引誘迷惑捉,升職,好多事件, 留意、跟蹤、黑客、.....等等, 小心,無命)

______俾的意見? 公開-(完)

詳細:微信 daa k520微信tea e2000微信qe ca2000微信zu edue1999微信qay u1999 , face book 搜尋: matinkai@hotm人ail.com(名字: ma tin kai )

( 我複製讀書唔多,識少少中文字, 如果真係返工要用,有二百幾個國家,有70億人,聽錯,睇錯, 寫錯, 講錯醫錯人點算???

「「「「「「網上書本搵的資料,廣東話叫錢、國語叫钱、英文叫money, 應該正確???」」」」」」,仲分類, 唔識聽錯,睇錯, 寫錯, 講錯********上司下屬主管-貪污)*******中學,留學生大學生,林鄭,lCAC,警察, 海關,老師校長(傻人教學),政府局長的英文國語廣東話質素,返工要用*****有短片- 唔係拖累,人為利益,有證據,
「「「一個人驚, 死,自取其辱,去街要高級、高尚、氣質和貴氣喎」」」
______如果真係有(上文), 有些人唔開心, 有講過, 無市民緊張咪去死囉,經常有****公開

===============================

________補充(完):

1.如果真係返工要用,真係有二百幾個國家存在?
2.又有70億人?
3.又有香港、澳門、中國、台灣....存在?
4. 又有廣東話、國語、英文....存在?(上文所提及的內容)!

_______忘記邊年邊月邊日 (聽到好多次), 條街 聽到人講 唔識, 或者 聽到我識(講), 條街的人的說話(聽一半無聽到。)

_____¶¶¶______如果真係有(其實唔想知,及唔清楚又無,上文所提及的內容), 如果真係有上文所提及的內容,唔識而唔開心,有些人唔開心, 有講過, 無市民緊張咪去死自殺囉,經常有!--上文--公開(完)

美孚 地利亞 百老匯校27422028

美孚  地利亞吉利徑校27415239

觀塘  利瑪竇校23896299

觀塘  協和校23423198

梁季彝中學27274321
(貪污 搵唔到 低能校長聽電話好忙喎?, 學生急事點算?)

=============================
問一問? 低能校長問題:問什麼?
1.問野囉? 2. 學生有事點算?

******1年365日,當返8放4點, 無時間聽電話!真係好 撚忙囉!******

好多討論區,line,Facebook,wechat, whatsapp...有講!都唔得閒, 好撚忙, 幾撚忙呀?市民都知道記得內容  (上文--公開)

電話可以詢問, 有壞人係街上, 可以打呢個電話 投訴或 詢問 問題!玩野傾1,2小時合法!(最好講翻法律)

2878 3300林鄭月娥( 落台)  訴若

23387151 香港電台, 節目差,無質素,普普通通的DJ.......
黃金鳳 女士總監2338 7151
李美娟 女士副總監/總採訪主任2338 7151
羅詠暉 女士副總監/總採訪主任2338 7151
黃佩珊 女士助理總採訪主任2338 7151
譚佩貞女人助理總採訪主任2338 7151
莊德賢 先生助理總採訪主任2338 7151
潘潔平 女士助理總採訪主任2338 7151
鍾慧儀 女士助理總採訪主任2338 7151
勞家樂 先生財經組/助理總採訪主任
2338 7151

999見到可疑人,就可以即刻打電話

28263225 廉政公署lCAC,詢問貪污條例唔明問到明!(詢問2,3小時都無問題)
============================
返工要用唔識聽錯, 老師校長(低能, 傻人教學)詢問(詢問2,3小時都無問題)

賴子堅 先生
首席助理秘書長(高等教育)35098501

吳肇基 先生
首席助理秘書長(延續教育)35098502

哈夢飛 先生
首席助理秘書長(基礎建設及研究援)3509 8504
======================

發生罪案, 警察網上、廁所、商場廁所假扮同性戀引誘迷惑捉,.....詢問條例等等可以打呢啲電話(詢問2,3小時都無問題)

李健熙 先生
保安局助理秘書長(緊急事故支援組)
2810 2520

蔡温新 女士高級行政主任(緊急事故支援組)2810 2227

林賢深 先生緊急事故支援主任3655 5425

麥子威 先生緊急事故支援主任2810 3514

黃穎琪 女士行政主任(緊急事故支援組)3655 5348

羅永昌 先生文書主任(緊急事故支援組)3655 5349
============================
自己可以叫人唔好, 自己無問題, 其他人有問題 (唔清醒、有幻覺、心理問題、精神問題。)
例如:食煙, 飲酒, (女性)手指手淫, 想男人, 想女人,打飛機.....等等

吳松基 醫生
法醫科高級醫生(九龍區)2612 5812

高永富 醫生法醫科高級醫生(九龍區)
2612 5811

郭嘉琪 醫生法醫科醫生(九龍區)
2612 5813

林百通 醫生法醫科醫生(九龍區)2612 5817

莫嘉健 醫生法醫科醫生(九龍區)2612 5816

黃浩恩 醫生法醫科醫生(九龍區)
2612 5878

許自良 先生醫務化驗師 (九龍區)2612 5888

.........太多電話,自己查網上(改電話 、好忙唔聽、)Telegram:boy14boy
https://t.me/boy14boy
市民記得原因, 全香港澳門中國好多政府電話玩野, 玩呢啲先其他慢慢?(只係詢問講法律)

市民曾經多次被人控告, 罰錢,坐監...等等,係咪遊戲?網上廁所, 商場廁所假扮同性戀引誘迷惑捉......等等事件!(無限,5千萬人知道記得,聽過,移左問應該聽過, 問多的人, 去問下!)查警署,查醫院,去查法庭記錄...!!市民, 老鼠飛曱甴跳蝨越來越多, 盡量自己煮飯!

好多討論區whatsapp, facebook....有講,要威要驚,唔拆警署廉署lCAC ,醫科,,黑客....叫市民唔好睇,一小撮人知, 可惜市民知...---(上文-公開)(完)

===============================
1_______行啦!搵到好多認得整, 整暈死....
人多驚死, 等支援.....❗️❗️

2___¶¶____市民用手機係樓影落街錄影...❗️( 係樓上面唔駛落街、唔去街(如果有空閒), 好多相機、手機 影到錄影到條街)

飛玻璃, 屎尿 ,口水........咁容易捉到咩!吐1萬次口水,鼻屎,屎,捉到罰1500元 都值得,粤港港台跳蝨......越來越多❗️.......1-100歲,無證據) ----上文(公開)

公開--------上文