藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

向積肥致敬 [複製鏈接]

條友仔好似而家返左來.....
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:af8f1f0b76="dick&queenie"]條友仔好似而家返左來.....[/quote]

嘩!亞Dick哥吾洗o甘啦!大家一家人,我都好想條船平平安安。

我係日本o個時,好經常找一 D地方想上網,不過找吾到。好彩無事,放心。

大佬...我唔係咩意思...
我見11:54分時...你online緊...
我特登...reply呢段野,等你響top five見到我這條thread....
點知.....你.....(>_<)
永遠愛著您 :em21: [/code]

[quote:a26cda589c="dick&queenie"]大佬...我唔係咩意思...
我見11:54分時...你online緊...
我特登...reply呢段野,等你響top five見到我這條thread....
點知.....你.....(>_<)[/quote]

多謝!多謝!

可能你有 D誤會啦!我意思係大家o甘熟,吾洗o甘客氣o者! :wink:

吾好o甘吾開心。 :em16: 咀番先! :em21:

玩得開心嘛?

一返來就係生日 跟住律師樓又寄信同約時間拎匙 ~~

good news ~~~ )

Thank you!!!!!

:)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)  :)
藍澄有個新雀巢 :yeah:  :yeah:  :yeah: