藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3302|回復: 15
打印 上一主題 下一主題

向積肥致敬 [複製鏈接]

今天..藍澄主網重開。好開心 :
即使不知道幾時會再臨時關站。 :cry:
但響關站期間....除左hales為大家趕快修理主網事宜外。 :em14:
有一個人,我地要高度表揚.......
佢為左我地...建立副網....
提供一個地方.....使到家人可以有地方短聚。
為左我地....離開香港消費都....掛住大家....擔心server down 機。 :em08:

來到呢個moment...我心中的一團火...要.....爆啦 :evil:  :twisted:
各位...我地比熱烈掌聲......多謝.....
jeffrey &shirley.......

:em11:
積肥.....我地愛你.....
永遠愛著您 :em21: [/code]

Re: 向積肥致敬

[quote:01cb8e12a3="dick&queenie"]今天..藍澄主網重開。好開心 :
積肥.....我地愛你.....[/quote]

真係好衷心噤同Hales Bikbark & 積肥講句thanks呀 :em11: 其實今次雖然响Hales努力搶救既呢段時間大家好似小咗個地方講rc既news but就係噤先可以知道呢個網對大家係禁重要架 :em12: 亦因為噤大家會更加珍惜呢個網&發揮大家 "互相幫助"既精神 (當然尤其係Hales Bikbark & 積肥 la :em11: )同埋我對Hales有信心今次1定唔會有事既   ops:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

[quote:42e31fff2c="dick&queenie"]今天..藍澄主網重開。好開心 :
但響關站期間....除左hales為大家趕快修理主網事宜外。 :em14:
為左我地....離開香港消費都....掛住大家....擔心server down 機。 :em08:

來到呢個moment...我心中的一團火...要.....爆啦 :evil:  :twisted:

積肥.....我地愛你.....[/quote]係呀 真係要多謝Jeffrey呀
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

[quote:7bc075f9f4="dick&queenie"]今天..藍澄主網重開。好開心 :

積肥.....我地愛你.....[/quote]

THX!!                 

Yeah!!
多謝晒!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:e2b001b601="dick&queenie"]為左我地....離開香港消費都....掛住大家....擔心server down 機。 :em08:
[/quote]

係呀,當我睇到呢度o既時候真係覺得好感動架! :em01:  :em01:

多謝你呀,Jeffery!!    

Jeffery 嘴你一野... :em21:

seems no focus to surf around when our hompage was down...thanks Jeff.

多謝Jeffery & Shirley
我們才有另一個聚腳地繼續保持聯絡。
返來o羅~~ 返來o羅~~ :mrgreen:

敢激!
流涕!