藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 3933|回復: 25
打印 上一主題 下一主題

我大個女喇!!! [複製鏈接]

各位親愛的街坊
我已在3月13日成為左劉太喇!!!

多謝hotcake之前比左好多意見我!!!

多謝各位的祝福!!

希望rc快d收樓 等我地有屋住 唔駛分隔兩地lu!! :|

Congraulation!! :em04:

恭喜恭喜劉太~~~~~~~~~~~~~~~~~

恭喜你呀!一切順利嗎?

恭喜恭喜新居仲未入得伙咁你現在點算呀?

congratulation!!

Congratulations Mrs Lau!!  :em19:  :em19:

我結婚前兩晚嘔到七彩 成晚訓唔到
到結婚前一日都無好過 睇醫生都無用 幾驚呀!後來我媽媽用左獨特0既方法 (有d詭異的方法) 後尾就無事了!!好彩咋!!

成晚都好開心呀!之前的不安全部無晒!!一切都好順利呀!我老公 ( ops: )之前好抗拒 但0個晚佢好開心呀!!d人個個都讚佢!! 所以好好呀!

最唔開心係婆婆睇唔到..............

而家未收樓 為左慳錢 所以我地各自返屋企住lor!!!呢排成日都比人問 點解唔收左樓先結緍 但係好多野唔係人地諗得禁理想嘛!

[quote:81bb4076d1="Tomato"]我結婚前兩晚嘔到七彩 成晚訓唔到
到結婚前一日都無好過 睇醫生都無用 幾驚呀!後來我媽媽用左獨特0既方法 (有d詭異的方法) 後尾就無事了!!好彩咋!!

成晚都好開心呀!之前的不安全部無晒!!一切都好順利呀!我老公 ( ops: )之前好抗拒 但0個晚佢好開心呀!!d人個個都讚佢!! 所以好好呀!

最唔開心係婆婆睇唔到..............

而家未收樓 為左慳錢 所以我地各自返屋企住lor!!!呢排成日都比人問 點解唔收左樓先結??但係好多野唔係人地諗得禁理想嘛![/quote]
Congratulations Tomato!

One of my best friends got married on 21/3/2004.  I was one of her "sisters".  I was so touched and I cried on her wedding day.
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

結婚都真係幾感動0架!!
可以知道邊個對自已最好 邊個係好朋友 :mrgreen: