藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1504|回復: 6
打印 上一主題 下一主題

H 座機電圖 [複製鏈接]

各位街坊終於成功upload H 座機電圖!! :em17:  :em17:  :em17:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

請問有沒有C座機電圖?  :?:

Thx.

THANK YOU !  ^.^ :
藍澄灣 is the best :em17: :em11: :em02:

唔該.......ttchan   

唔該晒!

唔該晒呀...我好少過香港區 所以無去...anyway thank you again!!!!
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

噤噤溫完書執緊野果陣 "立倒"幅圖醒起唔記得up-load張 "機電圖"上共享z?:!: 唔好意思小妹個腦細小小 :em14: 為 "口齒"&唔想其他F座業主 "再等"幾想sleep都要整埋幅圖上先 :mrgreen:  ops:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11: