藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: dick queenie
打印 上一主題 下一主題

十五二十,藍澄與我真的有緣嗎? [複製鏈接]

成世人第一次買樓.....點都要住返o下先得....

[quote:ce4efd6b6a="hales"]成世人第一次買樓.....點都要住返o下先得....[/quote]

我都係咁話 ~
住下住下 等佢又開始跌時放出去 起碼賺左租 (有地方住)

[quote:40fecfc605="saga"][quote:40fecfc605="hales"]成世人第一次買樓.....點都要住返o下先得....[/quote]

我都係咁話 ~
住下住下 等佢又開始跌時放出去 起碼賺左租 (有地方住)[/quote]

等佢變o左現樓時價錢會好 d~ 順變住下先~  
見過鬼就唔怕黑啦~

其實都真係心"旭""旭"架 但最衰咁鬼死多乜費乜費 扣埋都冇咩剩 仲要貴買番第二度黎住 計落即是幫人賺錢(銀行政府agent等等) 搵自己笨(又要再比過呢D費用) 仲要比貴D呎價去買番第二度 可能向呢層所袋既都唔夠cover以上既費用....有時賬面數字以為有錢袋 其實袋向人地個袋仲多過自己個袋

所以覺得除非當初係投資入市 如果係自住又唔係想換地點 真係唔駛諗(依家).....

諗番當初大家都覺得唔負資產己經好好 咁依家有價有市咁唔係比你地心目中好好好好多咩!
~~tOMorROw iS aNotHeR daY~~

睇下你本身有冇地方住la..............如果有地方住又有錢賺.........咁緊係賣左佢.............不過住都未住過就放棄層樓...........好似浪費左呢段期間既心血...............

我地都有樓住緊架 但因為那時見都儲到一筆首期剛好買到藍澄灣 睇下又唔錯 住既地方又大左二百幾尺 所以咪買囉 講真 現在放左出去 用咁既價錢真係買唔返咁既尺數喎.
再過多幾年就唔使諗添喇..... 現在唔換 可能住死一世四百幾尺既樓 (除非中左六合彩)...
藍澄藍澄我愛你

各位都講得好對呀!   新樓點都要睇下先 住下先... 罰息期過左先諗下點! 何況差少少就收樓啦! 現樓價一定會比以家好!

[quote:402e766593="yautin1"]各位都講得好對呀!   新樓點都要睇下先 住下先... 罰息期過左先諗下點! 何況差少少就收樓啦! 現樓價一定會比以家好![/quote]

me too you a righ  真係賣左買唔番!  ^^
藍澄灣 is the best :em17: :em11: :em02:

我絕對同意[你俾二佰粒我 我即刻賣俾你 速傍!!!]

[quote:d56c1299fd="我是誰"]我絕對同意[你俾二佰粒我 我即刻賣俾你 速傍!!!][/quote]

嘿嘿....我改左啦....
唔見下面這句...咩 :em17:
永遠愛著您 :em21: [/code]