藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4684|回復: 22
打印 上一主題 下一主題

十五二十,藍澄與我真的有緣嗎? [複製鏈接]

這幾天,AGENT不停找我, 8)
因為和黃現在的貨尾,比起當日大家買時,貴左15-20%
好多新客都想經agent找樓花轉讓,計落我而家真係有價有市。
計埋條數都cover到之前的HKMC保險金,同埋罰息and之前的stamp。

回想舊年....為了藍澄的是是非非心力交碎 :em18: ,無數的燥音、環境、空氣問題。
令到自己與女朋友(現在的老婆),日日開片,冇哂心機。 :em06:
網上的流言,惡意的縱傷.......
認為自己做錯了一件人生最錯的事,同埋連累了老婆........
好想自己冇入過華人行........ :em01:
最後認識一班......藍澄友。 :em21:
簽個名、開個會、食個飯..............。一切一切,

唉.....各位兄弟......我心動了,我對藍澄...動遙了。 :cry:

誰明浪子心.......
永遠愛著您 :em21: [/code]

dick 兄...連你都心動ar??

不過正如你所寫 [你俾二佰粒我 我即刻賣俾你 速傍!!!]
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

[quote:e19d9a81e3="diedsee"]dick 兄...連你都心動ar??

不過正如你所寫 [你俾二佰粒我 我即刻賣俾你 速傍!!!][/quote]

波子收唔收? :mrgreen:

阿dick哥要賣樓喇?

賣還賣 記住賣仔莫摸頭 唔好後悔...

呀dick做乜咁感性......

[quote:e3c734a641="CJ"]賣還賣 記住賣仔莫摸頭 唔好後悔...[/quote]

同意! 現金落袋喎! 不過再想可能是買不回來 而且好像比想像中理想....
想清楚 決定了就不要再反思不可逆的決定 就像當時入華人行的一刻一樣 今時今日看來 你當時應該做對了 不過沒有那些討厭的流言就更理想!

...快收樓了

請問dick兄 你話計埋條數都cover到之前的HKMC保險金,同埋罰息and之前的stamp......咁扣完後仲有無錢賺呀? 放完樓後 可唔可以買到平樓呀?
G :em21: P

點都係一個好好o既經歷  :roll:
見過鬼就唔怕黑啦~

賣冇乜真銀洛袋而且仲唔可以用咁低價買到新樓zㄕp等耐d升多d先賣!       :
藍澄藍澄我愛你

其實我都有諗過賣唔賣架!但計過扣除開支及罰息後,都無咩錢落袋,
所以都係唔賣,等過咗罰息期再考慮啦!