請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: nnyesboy

剛剛14歲男「唔係小孩子了,肯定唔係小孩子...」有相片照片 [複製鏈接]

(任何人)扮勁又呃搞得掂喎全城地球條街所有餐廳酒吧酒樓(廚房)老鼠飛曱甴蝨蟲洗地無用, 無證據,大家一樣繼續陰毒!
市民大家繼續扮光明正大(市民都鍾意見到紀律部隊,警屎廉政尻署,傳媒,藝人,國家,醫護垃圾老師校長教育界、娛樂圈TVB,RTHK扮勁呀市民都鍾意見到樣衰又扮勁的樣子

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

接上文(上面有講) ******Telegram *****所有 包括澳門中國反黑組, 垃圾毒品調查科 ....等伏,返工放工退休休班照打插, 走,走到咪走囉?高矮肥廋, 供樓買樓返大陸移民 年青有為,老差骨只係人多,飛玻璃,飛曱甴蝨蟲, ...打插等老啲先! 整其他野先,都有份,飛玻璃,飛曱甴蝨蟲....

(任何人)有著數公開,無著數就減, 爭住曝光出風頭, 扮勁又呃搞得掂喎全城地球條街所有餐廳酒吧酒樓(廚房)老鼠飛曱甴跳蝨蟲洗地無用, 無證據,大家一樣繼續陰毒!
市民大家繼續扮光明正大(市民都鍾意見到紀律部隊,警屎廉政尻署,傳媒,藝人,國家,醫護垃圾老師校長教育界、娛樂圈TVB,RTHK扮勁呀市民都鍾意見到樣衰又扮勁的樣子

(唔識無問題,唔識又聽錯扮勁?扮撚料野咩?)
垃圾乞兒董建華,垃圾乞兒董建華乞兒垃圾2個仔,垃圾乞兒董立新,垃圾董立均、
垃圾乞兒黃仁龍和垃圾乞兒老婆?垃圾乞曾蔭權、垃圾乞兒律政司鄭若驊、垃圾乞兒曾俊華、垃圾乞兒向氏家族、垃圾乞兒袁國強 和垃圾乞兒老婆親戚?唔死累人撚樣?市民鬥陰毒!

公X員,飛仔, 藝X, 傳X,警X, 醫X... 及 (公X員,飛仔,藝X,傳X,警X ,醫X...的仔女都係)....一樣係人 ,大把....食煙,飲酒,叫雞,包二奶,濫藥, 吹蕭, 自摸鮑魚, 口交 ,玩SM, 玩jj, 睇咸片, 打飛機, 換妻...等等!!-((睇完-上文-佢地以為自己真係專業專家))--((唔好信呢的垃圾專業專家講野,好無道德和無人格無誠信,自己無問題,其他人有問題......心理,溝通,營養,文字,說話, 行為, 思想,情緒, 唔精神...等等... 如果唔係呢的垃圾專業專家邊度有工開, 有錢賺, 呃錢!!!叫人唔好,自己可以(精神分裂, 心理唔平衡)

*********另外, 真係以為警x世家--有錢佬的狗想做就做或做先... 呢到爭的...個 到 啱 啱好... 話想做就做或請先...--垃圾警x仔女資助出國又話係留學生, 否則垃圾不如-小學,初中警X大專大學再去進修-- 即是香港7000000人/電視講14億中國人都可以做到 垃圾警察廉署公署lCAC...等等***********
============================================

市民知, 唔識唔緊要(爭住曝光出風頭, 唔識聽錯樣衰又扮勁呀--全部人)

C。打字都分類:中/英文,一分鐘1-50字或以上(唔駛試了)
D。有講過:廣東話, 英文, 國語, 日語, 泰語, 台語......
試下去聽快的 英文 國語 、試下去聽更加快英文國語.....都未聽得明呀????( 所有電影、電視劇 -當然 關閉字幕或遮住字幕 、唔睇字幕)
聽寫講睇,讀完 大學生喎,老師喎,校長,碩士喎,識幾多呢??唔識又聽錯?係咪垃圾食撚屎呀?!試左未呀?(都話唔駛試啦!又扮勁,市民知先有用,知)

1.真係有人日日溫習讀書、2.或者日日溫習再去補習、3.或者食煙飲酒濫藥...讀書、4.或者讀唔到書、5.或者全部都係高級國家級程度.......!!!!? ???有無呢的人, 去左哪裡呀!!! !?全部死晒呀???(唔需要知了,有1,2,3,4的人. 無5,無呢啲人呀!

VS

同上面議一樣,有著數公開,無著數減(爭住曝光出風頭)