請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: nnyesboy

剛剛14歲男「唔係小孩子了,肯定唔係小孩子...」有相片照片 [複製鏈接]

垃圾林鄭月娥、垃圾習近平
市民記得,油站爆炸連環冧樓 (好似圖片一樣)繼續衰格 (Telegram: a14boy)¶¶¶¶¶¶¶任何人¶¶¶¶¶經過出來睇..等等,拆警署廉署國家會死晒,飛玻璃,翻車...等等,又累人累物,(無街坊)無黑社會男女警察廉署政府醫護藝人傳媒輔警,醫護辭職休班退休1個驚死走,遇車人多分開伏整打插驚走,屌你老母老祖宗28代,睇到知道點呀?唔影相,只錄影![[[[[[[[[[人人知就無人遊戲,呃家人老公老婆仔女外父外母親戚條女條仔上司下屬.....搞得掂個權去左邊呀?,想掂就掂喎]]]] 爭住曝光出風頭(留意秀茂坪,秀明樓,秀安樓....一早知)唔可能次次想掂就掂!

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

香港大學垃圾醫生(庸醫)

垃圾警察部門(所有警察)和所有icac
市民記得,油站爆炸連環冧樓 (好似圖片一樣)繼續衰格 (Telegram: a14boy)¶¶¶¶¶¶¶任何人¶¶¶¶¶經過出來睇..等等,拆警署廉署國家會死晒,飛玻璃,翻車...等等,又累人累物,(無街坊)無黑社會男女警察廉署政府醫護藝人傳媒輔警,醫護辭職休班退休1個驚死走,遇車人多分開伏整打插驚走,屌你老母老祖宗28代,睇到知道點呀?唔影相,只錄影![[[[[[[[[[人人知就無人遊戲,呃家人老公老婆仔女外父外母親戚條女條仔上司下屬.....搞得掂個權去左邊呀?,想掂就掂喎]]]] 爭住曝光出風頭(留意秀茂坪,秀明樓,秀安樓....一早知)唔可能次次想掂就掂!

垃圾廉政公署同垃圾警察垃圾國家軍隊一樣(只係人多一隊一組)有著數公開無著數減,爭住曝光出風頭

衛生署, 醫管局, 衛生防護中心,無著數減

公X員,飛仔, 藝X, 傳X,警X, 醫X... 及 (公X員,飛仔,藝X,傳X,警X ,醫X...的仔女都係)....一樣係人 ,大把....食煙,飲酒,叫雞,包二奶,濫藥, 吹蕭, 自摸鮑魚, 口交 ,玩SM, 玩jj, 睇咸片, 打飛機, 換妻...等等!!-((睇完-上文-佢地以為自己真係專業專家))--((唔好信呢的垃圾專業專家講野,好無道德和無人格無誠信,自己無問題,其他人有問題......心理,溝通,營養,文字,說話, 行為, 思想,情緒, 唔精神...等等... 如果唔係呢的垃圾專業專家邊度有工開, 有錢賺, 呃錢!!!
=============================================

庸醫高拔陞 和 庸醫梁栢賢 , 衛生署, 醫管局, 衛生防護中心, 有著數公開無著數減,爭住曝光出風頭........男人陰莖賓周有3,4,5,6,7,8(吋)寸不同長度, 有不同粗硬度 4,5,6 cm !!!!!!!!!
女人高大未必波大未必多毛多水.....的道理!

那麼, 高大肥男陰莖賓周未必粗長,未必多毛未必多精液; 好多高大肥男陰莖賓周短幼軟(唔夠力) 少毛少精液又軟(唔夠力)....

超級大量 人知道,扮撚料野垃圾陳智思垃圾乞兒老婆,垃圾陳智思兄弟垃圾陳智文,垃圾梁愛詩,垃圾袁國強, 垃圾黃仁龍(垃圾人大)無著數減

公X員,飛仔, 藝X, 傳X,警X, 醫X... 及 (公X員,飛仔,藝X,傳X,警X ,醫X...的仔女都係)....一樣係人 ,大把....食煙,飲酒,叫雞,包二奶,濫藥, 吹蕭, 自摸鮑魚, 口交 ,玩SM, 玩jj, 睇咸片, 打飛機, 換妻...等等!!-((睇完-上文-佢地以為自己真係專業專家))--((唔好信呢的垃圾專業專家講野,好無道德和無人格無誠信,自己無問題,其他人有問題......心理,溝通,營養,文字,說話, 行為, 思想,情緒, 唔精神...等等... 如果唔係呢的垃圾專業專家邊度有工開, 有錢賺, 呃錢!!!(叫人唔好,自己可以,精神分裂和心理唔平衡!
=============================================

庸醫高拔陞 和 庸醫梁栢賢 , 衛生署, 醫管局, 衛生防護中心, 有著數公開無著數減,爭住曝光出風頭........男人陰莖賓周有3,4,5,6,7,8(吋)寸不同長度, 有不同粗硬度 4,5,6 cm !!!!!!!!!

那麼, 高大肥男陰莖賓周未必粗長,未必多毛未必多精液; 好多高大肥男陰莖賓周短幼軟(唔夠力) 少毛少精液又軟(唔夠力)....(男扮勁,女發姣為錢)

垃圾陳智思和垃圾陳智文(垃圾乞兒2兄弟)

垃圾陳智思和垃圾乞兒老婆

垃圾袁國強

垃圾黃仁龍

垃圾梁愛詩

超級大量 人知道,扮撚料野垃圾議員譚耀宗和乞兒兒子垃圾譚建宏 和其他 乞兒垃圾議員垃圾人大 無著數減

公X員,飛仔, 藝X, 傳X,警X, 醫X... 及 (公X員,飛仔,藝X,傳X,警X ,醫X...的仔女都係)....一樣係人 ,大把....食煙,飲酒,叫雞,包二奶,濫藥, 吹蕭, 自摸鮑魚, 口交 ,玩SM, 玩jj, 睇咸片, 打飛機, 換妻...等等!!-((睇完-上文-佢地以為自己真係專業專家))--((唔好信呢的垃圾專業專家講野,好無道德和無人格無誠信,自己無問題,其他人有問題......心理,溝通,營養,文字,說話, 行為, 思想,情緒, 唔精神...等等... 如果唔係呢的垃圾專業專家邊度有工開, 有錢賺, 呃錢!!!(叫人唔好,自己可以,精神分裂和心理唔平衡!
有著數公開無著數減,爭住曝光出風頭........男人陰莖賓周有3,4,5,6,7,8(吋)寸不同長度, 有不同粗硬度 4,5,6 cm !!!!!!!!!

那麼, 高大肥男陰莖賓周未必粗長,未必多毛未必多精液; 好多高大肥男陰莖賓周短幼軟(唔夠力) 少毛少精液又軟(唔夠力)....(男扮勁,女發姣為錢)

垃圾議員 和垃圾人大

垃圾議員譚耀宗和乞兒兒子垃圾譚建宏

超級大量 人知道,垃圾林鄭月娥,乞兒老公垃圾波,垃圾乞兒2個仔垃圾乞兒林節思垃圾林約希 無著數減

有著數公開無著數減,爭住曝光出風頭........男人陰莖賓周有3,4,5,6,7,8(吋)寸不同長度, 有不同粗硬度 4,5,6 cm !!!!!!!!!

聖公會梁季彝中學垃圾校長韓汶珊、、垃圾校長陳志華、垃圾校長梁雁群(垃圾輔警....等等)

梁季彝中學垃圾校長梁雁群

梁季彝中學垃圾校長陳志華

梁季彝中學垃圾校長韓汶珊

梁季彝中學垃圾校長陳麗燕

********何明華會督中學垃圾校長金偉明, 唔係叫金偉明唔係叫8寸長?應該叫6cm粗 (灰色西裝,金偉明, 比金堅,好粗長大條)?***********

垃圾發姣趙慧怡女老師, 垃圾關子雋老,垃圾簡嘉禧老師

*******電訊盈盈 PCCW********

叫李超人, 應該叫8寸長?