請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: nnyesboy

_____完______ [複製鏈接]

有著數公開無著數減, 垃圾慕光 中學垃圾老師校長, 垃圾學生(扮撚晒野,威唔到去死囉)*****大陸仔大陸婆, 返大陸.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

垃圾香港記者協會和 香港演藝人協會有著數公開無著數減, (扮撚晒野,威唔到去死囉)*****大陸仔大陸婆, 返大陸.

垃圾發姣周庭(女),垃圾羅貫聰(中),垃圾黃之峰垃圾祖宗**********曝光出風頭, 懶理佢地回應, 無在乎過佢地當無到 *******,讀垃圾課程引經論據!精神分裂,心理唔平衡!
讀垃圾科會科學系...等等!扮撚料野!藉口, 死!!! !
唔睇佢地新聞,去油站爆炸冧,死,要威要驚!一樣衰格陰毒, 繼續呼籲!

垃圾發姣周庭(女),垃圾羅貫聰(中),垃圾黃之峰垃圾祖宗,垃圾黃之峰垃圾黃偉明垃圾祖宗2父子**********曝光出風頭, 懶理佢地回應, 無在乎過佢地當無到 *******,讀垃圾課程引經論據!精神分裂,心理唔平衡!
唔睇佢地新聞,去油站爆炸冧,死,要威要驚!一樣衰格陰毒, 繼續呼籲!

垃圾中國鐘南山,垃圾習近平,垃圾賀一誠,垃圾李克強,垃圾張德江**********爭住曝光出風頭, 懶理佢地回應, 無在乎過佢地當無到 *******,讀垃圾課程引經論據!精神分裂,心理唔平衡!
唔睇佢地新聞,咁啱睇到呢啲人扮勁駁出位,去油站爆炸冧,死,要威要驚!一樣衰格陰毒, 繼續呼籲!

垃圾梁振英,垃圾中國(大陸)張德江

垃圾中國(大陸)鍾南山

垃圾澳門賀一誠,政府

垃圾中國(大陸)習近平,垃圾李克強

所有垃圾記者,所有垃圾藝人,所有垃圾警察**********爭住曝光出風頭, 懶理佢地回應, 無在乎過佢地當無到 *******,讀垃圾課程引經論據!精神分裂,心理唔平衡!
唔睇佢地新聞,咁啱睇到呢啲人扮勁駁出位,去油站爆炸冧,死,要威要驚!一樣衰格陰毒, 繼續呼籲!

報仇方法,無證據,(鼻屎,鼻涕....)條街廚房食肆加深清唔到,咬人........所有警察,輔警,廉署lCAC,傳媒,政府,議員,年青有為,老差骨,美容界條仔老公老婆係警察廉署醫護傳媒藝人 *******(美容院食,有蝨飛曱甴,真)******, 老經驗,藝人醫院,TK6640貨Van,國際, 國家28代驚飛曱甴跳蝨螞蟻(食肆,條街), 咁日日整多啲!****夏天沙灘痾屎屎,住背山面海 ******翻車死間中整(唔拆政府部門,中國,澳門...繼續市民盡量自己煮飯)個個認住,鎖定目標辦案精銳, 一樣陰毒¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶睇到留言點撚樣市民知道,當無到祖宗28代點返工返學 ?吹咩,喂喂喂,全城整整,鬥衰格!又要著數,又要驚,收皮啦❗️❗️❗️要威要驚,女人罵男人,男人罵女人,大吵大嘈, 哈哈(問清楚事件)whatsapp,wechat市民知,市民唔係遊戲噢!

我寫撚低左,每次出街整野小心,睇撚到留言點撚樣?市民社會知!