藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: nnyesboy
打印 上一主題 下一主題

_____完______ [複製鏈接]

有著數公開無著數減, 垃圾慕光 中學垃圾老師校長, 垃圾學生(扮撚晒野,威唔到去死囉)*****大陸仔大陸婆, 返大陸.

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

垃圾香港記者協會和 香港演藝人協會 有著數公開無著數減,(扮撚晒野,威唔到去死囉)*****大陸仔大陸婆, 返大陸.

垃圾周庭(女),垃圾羅貫聰,垃圾黃之峰,曝光出風頭********
(懶理佢地回應,無在乎過,讀垃圾課程引經論據喎!扮撚料野!垃圾社會科學系...等等!精神分裂心理唔平衡?要威要驚!
唔睇垃圾新聞, 咁啱睇新聞見有呢啲人扮勁曝光駁出位,又藉口,去爆炸冧樓死,要威要驚,一樣衰格陰毒,繼續呼籲 )

垃圾發姣周庭(女),垃圾羅貫聰(中),垃圾黃之峰垃圾祖宗**********曝光出風頭, 懶理佢地回應, 無在乎過佢地當無到 *******,讀垃圾課程引經論據!精神分裂,心理唔平衡!
讀垃圾科會科學系...等等!扮撚料野!藉口, 死!!! !
唔睇佢地新聞,去油站爆炸冧,死,要威要驚!一樣衰格陰毒, 繼續呼籲!

垃圾中國鐘南山,垃圾習近平,垃圾賀一誠,垃圾李克強,垃圾張德江**********爭住曝光出風頭, 懶理佢地回應, 無在乎過佢地當無到 *******,讀垃圾課程引經論據!精神分裂,心理唔平衡!
唔睇佢地新聞,咁啱睇到呢啲人扮勁駁出位,去油站爆炸冧,死,要威要驚!一樣衰格陰毒, 繼續呼籲!

垃圾梁振英,垃圾中國(大陸)張德江

垃圾中國(大陸)鍾南山

垃圾澳門賀一誠,政府

[

垃圾中國(大陸)習近平,垃圾李克強

所有垃圾記者,所有垃圾藝人,所有垃圾警察**********爭住曝光出風頭, 懶理佢地回應, 無在乎過佢地當無到 *******,讀垃圾課程引經論據!精神分裂,心理唔平衡!
唔睇佢地新聞,咁啱睇到呢啲人扮勁駁出位,去油站爆炸冧,死,要威要驚!一樣衰格陰毒, 繼續呼籲!

扮光明正大, 驚市民同時間一齊鬥陰毒, 宜家整老鼠飛曱甴身蝨...清唔到, 等年老先打插.

報警,好多市民俾人鎖定了目標,或者認住,死之前為有繼續整野(無證據)!市民小心車...!
********另外:所有警察,廉政公署ICAC,政府部門,國家,醫護,商人傳媒藝人(都係輔警廉署)¶¶¶¶¶¶電訊商CSL,PCCW,Smartone,people,icable)28代年老親戚狂整任整,如果有呢啲親友唔要,大家扮光明正大,一樣衰格喎,講法律¶¶¶¶¶供樓買返大陸移民呀)睇到知留言點撚呀?喂,吓!點撚樣?公開事情