藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: kobe1021
打印 上一主題 下一主題

Kobe為您解答裝修及設計問題 [複製鏈接]

[quote:12c02e8636="yautin1"]請問如要把牆身裝修成(image001)般 價錢如何計算? 和加射燈(image001)呢?
如把牆身裝修成加軟墊(image002) 價錢又如何呢?[/url][/quote]

我都想知呀!thank! :em14:

Hi kobe 我係C單位638尺,有以下問題想請教請教!! 謝謝!!
1. 廰做天花線大約要幾$$?
2. 另外全屋油 (原有的油漆剷底,全屋天花連牆身加油防潮油,再批盪 ,油乳膠漆大約要幾$$?
3. 廚房門改敞門大約要幾$$? 仲有冇其他門可以選擇呢?
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

還有想問問造天花燈糟 連射燈要幾多錢呀?
:em19: 人生得意須盡歡 莫使金樽空對月 天生我才必有用 千金散盡還復來

[quote:d0d8c21324="tsoi"]Dear kobe  

我是957呎 請問
1. 在廳地櫃後牆上加背飾板(鏡、燈槽、層架、升高蘇位到地櫃面...)需要多少$ .
2. 餐則加鏡飾又多少$.
可否提供款式參考呀?

:?:  :?:[/quote]

Dear Kobe
I also want to know.  Would you please PM me thanks!

[quote:81d359acf9="tsoi"][quote:81d359acf9="yautin1"]請問如要把牆身裝修成(image001)般 價錢如何計算? 和加射燈(image001)呢?
如把牆身裝修成加軟墊(image002) 價錢又如何呢?[/url][/quote]

我都想知呀!thank! :em14:[/quote]

please pm me a quotation too. thx

[quote:abd5400b1a="yautin1"]請問如要把牆身裝修成[img]般 價錢如何計算? 和加射燈(image001)呢?
如把牆身裝修成加軟墊[img]價錢又如何呢?[/url][/quote]Dear Yautin1 : 您的問題己經回覆!請查看您的私人訊息。謝謝

[quote:8349982f5d="Ha&Kui"]Hi Kobe

我的是638呎單位,有幾個問題想問:
1. 如以隔聲木板間房,價錢大約多少?
2. 間房木板牆,可承重多少? 因為我想在牆上裝兩塊層板,放d小擺設。
3. 做一個10呎x8呎木地台,價錢大約多少? 用邊隻木做?

多謝![/quote]Dear Ha$Kui : 您的問題己經回覆!請查看您的私人訊息。謝謝   

[quote:df7293f90f="tsoi"]Dear kobe  

我是957呎 請問
1. 在廳地櫃後牆上加背飾板(鏡、燈槽、層架、升高蘇位到地櫃面...)需要多少$ .
可否提供款式參考呀?

:?:  :?:[/quote]Dear Tsoi : 您的問題己經回覆!請查看您的私人訊息。謝謝   

[quote:ec48e9a26b="atrick"]Hi kobe 我係C單位638尺,有以下問題想請教請教!! 謝謝!!
1. 廰做天花線大約要幾$$?
2. 另外全屋油 (原有的油漆剷底,全屋天花連牆身加油防潮油,再批盪 ,油乳膠漆大約要幾$$?
3. 廚房門改敞門大約要幾$$? 仲有冇其他門可以選擇呢?[/quote]Dear Palrick : 您的問題己經回覆!請查看您的私人訊息。謝謝    

[quote:eca468dcbf="lamlam"][quote:eca468dcbf="tsoi"]Dear kobe  

我是957呎 請問
可否提供款式參考呀?

:?:  :?:[/quote]

Dear Kobe
I also want to know.  Would you please PM me thanks![/quote]Dear Lamlam : 您的問題己經回覆!請查看您的私人訊息。謝謝 8)  8)