藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 11572|回復: 46
打印 上一主題 下一主題

東涌遠足一日遊 [複製鏈接]

請問各位有冇興趣到郊外呼吸一下新鮮空氣....
有個好節目介紹俾各位...
就係由東涌行到大澳......該處環境幽美需時大約3-4小時沿路亦唔會太辛苦...
希望各位有興趣人士踴躍參加...........
日期為4月4日...兒童節...... :mrgreen:
煩請已報名人士pm我留電話.........唔該.. :em21:
已報名人士:
1. Mr. & Mrs. FireFire X 2
2. hales X 2
3. P女 X2
4. John & Esther X 3
5. Sharon&Brian X1
6. bunnud X2
7. FD X2
8. Solskjaer
9. 27a x2

應該都ok好行掛?
係咪去東涌古堡果條route?
係既話應該一家大細都行到

[quote:3f21b05929="hales"]應該都ok好行掛?
係咪去東涌古堡果條route?
係既話應該一家大細都行到[/quote]
呀~~~係沿海行...仲見到機場架...唔知係唔係果條...?
但都係一家大細啱行.................. :mrgreen:

如無意外兩日兩位都無問題~

去到大澳後,是否坐車回東涌呀?! :?:

兩日都得,不過328好d
hehe,去吧walkie-talkie
我繼承衣缽 做百彈齋主. Light Creation 我的

[quote:b00d176da1="Jeffrey & Shirley"]去到大澳後,是否坐車回東涌呀?! :?:[/quote]
係呀...........
去到大澳食完野先搭車番東涌....... :mrgreen:

實在想去,我與 Shirley 都同是喜好這運動非常 :em21: ,不過兩日都有難度。 :em16:

要與 Shirley 相諒一下先。

我328唔得我會選兒童節因為我係......

Mr and Mrs Fire

Count me two please.....