藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: wychan
打印 上一主題 下一主題

幾時又有新相睇呀?? [複製鏈接]

Re: 幾時又有新相睇呀??

[quote:726b3b0274="27a"][quote:726b3b0274="wychan"][quote:726b3b0274="Jeffrey & Shirley"][quote:726b3b0274="wychan"]幾時又有新相睇呀??好緊張呀[/quote]

相信要搵 特務 007特警 Brian 啦! :em11:[/quote]

仲有 "特無間道" 27a 呀[/quote]

Yes Sir!

但係呀Sir 買咗層樓3個月 :em08: ......又3個月 :em08: ......跟住又3個月 :em08: ......唉,呀Sir究竟幾時先至唔洗去......「偷」呀 :em13: !

不過其實就算咁多位亞Sir無出聲,我「27」都諗住同埋亞「喪A」去試圖或企圖「喇一次更」 :em12: !祝我地好運,亦希望可以帶到啲驚喜比大家啦![/quote]
祝平安歸隊... :em16:

[quote:90caf1b53f="27a"][quote:90caf1b53f="wychan"][quote:90caf1b53f="Jeffrey & Shirley"][quote:90caf1b53f="wychan"]幾時又有新相睇呀??好緊張呀[/quote]

相信要搵 特務 007特警 Brian 啦! :em11:[/quote]

Yes Sir!

但係呀Sir 買咗層樓3個月 :em08: ......又3個月 :em08: ......跟住又3個月 :em08: ......唉,呀Sir究竟幾時先至唔洗去......「偷」呀 :em13: !

不過其實就算咁多位亞Sir無出聲,我「27」都諗住同埋亞「喪A」去試圖或企圖「喇一次更」 :em12: !祝我地好運,亦希望可以帶到啲驚喜比大家啦![/quote]

祝咁多位亞"SIR"一帆風順!

報告各位長官:今日我埋伏係RC外圍見內裏假山一帶那裡早前種下高身的樹不見了換來一些較矮的好似假波羅嗰類不過好大棵遠遠都見到.我唔知係咩樹講唔到俾大家知又無相機.最後伺機離開.等下次時機成熟再去刺探.

over over 大家都要小心 小心 8)

ks

[quote:56af3ed29d="Solskjaer"]報告各位長官:今日我埋伏係RC外圍見內裏假山一帶那裡早前種下高身的樹不見了換來一些較矮的好似假波羅嗰類不過好大棵遠遠都見到.我唔知係咩樹講唔到俾大家知又無相機.最後伺機離開.等下次時機成熟再去刺探.[/quote]

Solskjaer
八卦問0下.............我今日都有去rc外圍望0下喎(一男一女"螺"住部DV影來影去 默係我同我個佬lor!)!!!!!我分別見到一家三口、一男一女、一個男仔 唔知有無一個係你呢????

用咩方法入去影?之前我老公扮見工混入去... :em12:
藍澄藍澄我愛你

你地今日幾時去過呀...
我今日都去過....係下午的時候
我同我男友用數碼相機影左幾張

ks

[quote:262ab5898d="27a"][quote:262ab5898d="wychan"][quote:262ab5898d="Jeffrey & Shirley"][quote:262ab5898d="wychan"]幾時又有新相睇呀??好緊張呀[/quote]

Yes Sir!

咁多位亞Sir,真係唔好意思,我哋今次o既行動失敗咗呀!  :em14:  :em14:
話說我地為免「比人捉到路」,今次突登揾第二個方法入去,但係睇嚟敵方宜家o既防守十分嚴密...唉!最後,我哋就係差臨門一腳...搞到我哋都唔知幾鬼失望! :em06:  :em06:
希望其他「特務」可以有所收獲啦! :roll:

[quote:6a653cf4bc="27a"][quote:6a653cf4bc="27a"][quote:6a653cf4bc="wychan"][quote:6a653cf4bc="Jeffrey & Shirley"][quote:6a653cf4bc="wychan"]幾時又有新相睇呀??好緊張呀[/quote]

Yes Sir!

咁多位亞Sir,真係唔好意思,我哋今次o既行動失敗咗呀!  :em14:  :em14:
話說我地為免「比人捉到路」,今次突登揾第二個方法入去,但係睇嚟敵方宜家o既防守十分嚴密...唉!最後,我哋就係差臨門一腳...搞到我哋都唔知幾鬼失望! :em06:  :em06:
希望其他「特務」可以有所收獲啦! :roll:[/quote]
唔緊要...最重要平安歸隊...... :em16:

Also come back from RC but action fail too!
But found many neightbours at the entrance!! Exciting!!