請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 607|回復: 5

談談,傾下整殺警察icac藝人記者國家,醫生護士人大28代 [複製鏈接]

不如談談,傾下整殺警察廉署icac藝人國家,國安公署, 醫生, 護士,政府部門, 老師校長,*******網絡警察喎喎******各行各業商家, 議員, 習近平,林鄭月娥,蔡英文,台灣政府, 黑社會線人 (陀地)電影公司, 線人,  人大 ,傳媒, 記者 28代! ---(正式無國家法等等--唔會理,唔好刪留言)

1. 等佢哋鬆懈,休班退休,年老殺!肯定鬥衰格, 都係用人多鎖定目標方法手法 , 高矮肥瘦遇到人多驚,屌你老母28代!(一定有人,有罪犯搞, 叫人教人呼籲搞, 無證據,某些方法)

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶2. 整完都未知, 整殺佢哋(上文)幾時都得, 一定有人正在整緊, 條街各行各業公司戲院, 酒樓餐廳廚房 有老鼠曱甴蟲螞蟻蝨蚊經過,污糟邋遢, 清潔完, 洗地完 仲有, 無作用! 越來越多!
知道中國一樣有老鼠曱甴蟲螞蟻蝨蚊....污糟邋遢,越來越多!
方法講過:少量甜口水, 0.1mm,1粒鼻屎, 行街食餅飄餅碎, 屎忽痕挖屎唔洗手,1滴鼻涕,錢有鼻屎,食屎......等等 (控告用天文放大鏡咩), 刻意惹引老鼠曱甴蟲螞蟻蝨蚊....!!! !無證據,某些方法!

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶承認了犯法唔駛計, 咁著數!釋放罪犯!
我到整殺死佢地 (上文), 整翻.....咪查過去囉!

認住呢個認住那個  (好多俾人認住知道 )
=========================================================
乞兒撚樣 警察廉署icac藝人國家,國安公署, 醫生, 護士,政府部門, 老師校長*******網絡警察喎喎******各行各業商家, 議員, 習近平,林鄭月娥,蔡英文,台灣政府, 黑社會線人 (陀地)電影公司, 線人,  人大 ,傳媒, 記者 28代!
--------(正式無國家法等等--唔會理,唔好刪留言)驚市民同時間一齊鬥玩, 扮光明正大!其實 衰格陰毒!!!!!朋友 網友 俾意見啦!!! !______完_____

¶¶¶¶¶最新¶¶¶¶¶相片照片¶¶¶¶¶

好污糟邋遢, 影唔到老鼠飛曱甴蚊蟲蝨等等,浪費時間要等,影唔影相再影清唔到,洗地無用,唔再影!!! !
要知????電話手機留意.....,唔拆警察icac醫院等等繼續整, 見到人飛玻璃.....飛中死暈, 吹咩噢啦 --(完)(急公開 上文)

用呢的方法等高矮肥瘦打插,(人多分開行)警廉icac,公司商家藝人線,老師校長醫生護士黑社會屌你老母28代...去搞野。

1-100歲男女1-7呎。on99, 秀茂坪 寶達村,南村, 秀和樓秀逸樓,秀華樓, 曉麗苑, 金茂坪,宜安街牛頭角唐樓,油尖旺深水步唐,協和街,瑞和街, 深水深,香港仔.....街5年,6年7年....行街, 銅鑼灣唐樓......等等! 公開-----上文_____(完)______

*******網上警察(警屎),廉署, 國家,紀律部隊, 政府,傳媒記者, 總統 都有 瀏覽, 睇到會知道, 駛唔駛理?都話唔駛理佢哋囉!**********

男人女人, 人人知, 一樣衰格, 認住呢個認住嗰個, 又做野整打搞殺......拆警廉署醫院藝人記者....驚會死晒!

21樓白癡裝閉路電視驚油站爆炸冧樓,秀明樓密碼2013, 秀安.......等等太多, 問人!會再改密碼再爆, 保安改又時間¶¶¶¶¶¶¶¶手機,要知¶¶¶¶¶¶認住呢個, 認住哪個¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶承認了¶¶¶¶¶¶¶!正式, 無警廉政府部門紀律部隊公狗國家了!
岩岩係觀塘屌鬥完休班退休28代 和 ( 保安員返工放3更, 7:30、3:30、11:30------ 公開 上文

*********A. 24小時執勤準備都要等,警廉醫國藝人商家傳媒承認只係人車多,又去整佢哋無力處理的事,真開心!

當無到唔駛理警廉政府部門,藝人傳媒國家人大28代睇到知道點撚樣??? (人人知.....)

「「「「「「「「「「「全城準備,24小時,3更「「「「「「「「「「「認住呢個認住全部,只係撚樣人多********************人人知人人講, 拆警廉署醫院政府會死晒, 驚,承認了撚樣!*****************退休休班遇到人多車多驚,無得驚死....(((((指揮官,小隊指揮全部垃圾輔警,警察,高級警察, 沙展警長督察,高級督察,總督察,警司,高級/總警司,署長))))))))),廉署icac署長, 人大,垃圾10科A10屎醫生醫護,垃圾精神科,垃圾心理科,垃圾中醫, 垃圾護士,垃圾藝人垃圾娛樂圈, 垃圾記者,垃圾傳媒記者,中國,公安, 澳門,台灣 )))))))」」」」」」」」」」」」」

B. 屌你老母老豆祖宗28代, 秀茂坪秀安樓.....等等電單車,行人路行駛電單車, 掂唔到都會咁衰格話掂到成架推跌尖戒指再插......無罪! 有時搞無辜!今日好唔好,準備?

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶C. 整完都未知,全城準備24小時,3更喎,都死

當無到唔駛理警廉政府部門,藝人傳媒國家人大28代睇到知道點撚樣??? (人人知.....)

交翻警服,警車,裝備(國家喎)唔肯,會死晒,驚喎, 爆炸冧樓又驚....。
要擴大和繼續的事,搞晒和都係繼續, 可以停我上網呀,都少上網哦!

整警察巡邏簿箱, 吐少少痰,鼻涕,甜口水惹曱甴...等等,無證據

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊