藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

今日 join 左恒昌個 Package... [複製鏈接]

火生火太.....
係唔係要俾一半先?

仲有你有冇問過可唔可以放張床上窗台呀?

[quote:e366473ba6="lux"]火生火太.....
係唔係要俾一半先?

仲有你有冇問過可唔可以放張床上窗台呀?[/quote]
要呀...我(錄)卡架...但唔收 charge
而家張床係平窗台wow....
你想將張床放上窗台呀... :roll:
咁張床咪好高.... :?:

[quote:6e4fe01483="lux"]火生火太.....
係唔係要俾一半先?

可以架

[quote:4ce6249694="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:4ce6249694="lux"]其實39000平唔平呢?
我都有d心郁郁呀
因為我都幾鍾意坉蚋d[/quote]
其實39000差唔多.....
可能出面會平d...
但恆昌d傢俬有一年保養...
同d位一定 fit ..
所以我搵?. :mrgreen:[/quote]

其實出面搵人做都係差唔多價錢 而且都有保養既
除非你係買現成傢私呢 如果搵人做既話o的位都係一定fit的 因為會上門度呎之
後先做....

不過裝修工程呢樣野唔好單係睇價 因為同一價錢其實間間都可以做到
而且用料都係其中一樣要留意既野 同時手工都好重要 因為就算
設計一樣 用料一樣 手工唔同都可以差幾倍錢咖

Re: Hang Cheong Package Vs $880 Package (Paul-Y)

[quote:2aa96cdf2a="waiwai12345"]I am just afraid that Hang Cheong cannot do the same model of furniture at that time because the new furniture always changes from time to time.
In my opinion i accept the quality of Hang Cheong furniture shown in the demonstration but i am afraid Hang Cheong spent over 2 months for renovation. Please comment... Thanks  
Are there many people using Hang Cheong Package?
I suggest we need doing a survey for realistic result
Thanks ....  [/quote]

兩個月真係要喎...
我寧可妧C 都唔要坒饈饇_貨  :em10:

最好可以升東擊西影坌?到時有相為證

我諗我都要碌卡.....今個月都未出糧.... :?

張床可以上窗台咁就真係太好喇....

[quote:3c2f3559a3="lux"]其實39000平唔平呢?
我都有d心郁郁呀
因為我都幾鍾意坉蚋d[/quote]

39000 係普通櫃 ~
49000 先有空間大師隻櫃 XDDD
(15000 o個一個)

[quote:fe1f4e7db9="lux"]我諗我都要碌卡.....今個月都未出糧.... :?

張床可以上窗台咁就真係太好喇....[/quote]

你會唔會係八卦仔黎咖? :em12:
床上窗台風水唔好喎..... :em07:

[quote:43a56017c6="Mr. & Mrs. FireFire"]其實39000差唔多.....
可能出面會平d...
但恆昌d傢俬有一年保養...
同d位一定 fit ..
所以我搵?. :mrgreen:[/quote]

D 位一定 fit 好重要
坉?package 係專為 RC 度身訂做架嘛 ~

[quote:e0fac1d142="lux"]火生火太.....
係唔係要俾一半先?

我問過 係可以架
到時傾
用料如果多左加返料錢就 ok ~