藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: totoro
打印 上一主題 下一主題

驗收新樓及設計講座 [複製鏈接]

[quote:6784fadd0f="hales"]本來希望更加減輕這個活動的商業味道 有打算把有關方面所提供既
報名link放在業主群組版內的 其主要原因是有第一次 就會有更多其它公司
提出 到時如果俾得你 又唔俾第間既話 要是有人懷疑小弟有利益衝突的話
本人實在百詞莫辯.不過你又對大家咁熱情如火 盛意權權
既然你都post左了 又有不少人參加 所以就放著不管了.
但其實後門已經打開 仲同"有關方面"指示出後門的位置 既然目的只是想
進入來 又何必有可通行既後門不走而硬要由正門衝進來呢....
業主都係想知多o的 有關方面又可以達成目的 小弟又好辦事 right?

不過真係千千萬萬個唔該...唔好同一段內文重覆在不同文章出現數次喇.......[/quote]

hales 兄﹕

我都明白可能有什麼商業味道 所以一直都無 post 佢地公司資料 我只是見這個驗樓講座好似幾好喎 對大家有用喎 所以在未問得你同意下便發起籌集人數去聽這個講座 如果因此而對你做成不便 敬請原諒! :em14:

現在已報名人數﹕

1. Totoro x 2
2. toy888 x 2
3. Ms. Wong x 2
4. wilkins x 2
5. sega x 1
6. diedsee x 2
7. N&M x 2
8. Lo Lo x 2
9. Paul Ng x 2
10. Wing&Eva x 2
11. 我是誰 x 1
12. P女 x 2
13. Dennis&Candy x 2
14. Wychan x 2
15. KK&hiromi x 1
16. AP Duck x 2
17. Cal&Cel x 2
18. Arbee x 2
19. 27a x 2
20. Sharon&Brian x 2
21. ye x 2
22. Simpsons x 2

---------------------
Total : 41 人

pls include 2 person

win2000K

thanks

我們又報名

2R X 2

THANK YOU.

Count me please X2
:detective :detective :detective

[quote:cde9a38965="totoro"][quote:cde9a38965="hales"]本來希望更加減輕這個活動的商業味道 有打算把有關方面所提供既
報名link放在業主群組版內的 其主要原因是有第一次 就會有更多其它公司
提出 到時如果俾得你 又唔俾第間既話 要是有人懷疑小弟有利益衝突的話
本人實在百詞莫辯.不過你又對大家咁熱情如火 盛意權權
既然你都post左了 又有不少人參加 所以就放著不管了.
但其實後門已經打開 仲同"有關方面"指示出後門的位置 既然目的只是想
進入來 又何必有可通行既後門不走而硬要由正門衝進來呢....
業主都係想知多o的 有關方面又可以達成目的 小弟又好辦事 right?

不過真係千千萬萬個唔該...唔好同一段內文重覆在不同文章出現數次喇.......[/quote]

hales 兄﹕

我都明白可能有什麼商業味道 所以一直都無 post 佢地公司資料 我只是見這個驗樓講座好似幾好喎 對大家有用喎 所以在未問得你同意下便發起籌集人數去聽這個講座 如果因此而對你做成不便 敬請原諒! :em14:[/quote]

唔緊要喎~都幾多人去丫~
其實聽o下都好咖~ :mrgreen:
不過你定個日期好似真係遲左少少 如果收左樓之後先聽既話
到時都驗完樓了 咁個talk仲有乜用呢....而且好似個talk既內容
中同驗樓有關既topic好似比重太少了 似乎比重都偏重在
設計 裝修同用料方面呢 可唔可以同佢地講加重少少講解一下
收樓驗樓時特別要注意既野呢
係呢...蛇無頭而不行 竟然你發起了這個活動 但係你又唔帶隊...
會唔會唔係幾好呢?

報名出席講座

Please count me
Pauline x 2

如果係扏的話就要快d,事關綜合各小道消息,我地分分鐘失驚無神會收到收樓信,到時就剎到我們譟手不及....
強則戒驕逸,處安有備;弱則暗圖強,待機而動;用兵善乘虛蹈隙,出奇制勝。- 范蠡 (自號陶朱公)

[quote:5e41db15c2="hales"]其實聽o下都好咖~ :mrgreen:
不過你定個日期好似真係遲左少少 如果收左樓之後先聽既話
到時都驗完樓了 咁個talk仲有乜用呢....而且好似個talk既內容
中同驗樓有關既topic好似比重太少了 似乎比重都偏重在
設計 裝修同用料方面呢 可唔可以同佢地講加重少少講解一下
收樓驗樓時特別要注意既野呢
係呢...蛇無頭而不行 竟然你發起了這個活動 但係你又唔帶隊...
會唔會唔係幾好呢?[/quote]

我都同佢地講過  佢地話可以 3 月 27 日喎!  咁係咪大家都同意在 3 月 27 日呢?
至於個內容 佢地可以加重收樓同驗樓那部份.

我發起的當然會出席啦!  不過之前 4 月 17 日可能要開工去唔到 始終保住飯碗緊要 D.

現在已報名人數﹕

1. Totoro x 2
2. toy888 x 2
3. Ms. Wong x 2
4. wilkins x 2
5. sega x 1
6. diedsee x 2
7. N&M x 2
8. Lo Lo x 2
9. Paul Ng x 2
10. Wing&Eva x 2
11. 我是誰 x 1