藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: totoro
打印 上一主題 下一主題

驗收新樓及設計講座 [複製鏈接]

我突然醒起 我好似係自己發起舉辦這個講座咋喎 我要唔要向版主負責人申請呢???

我同設計公司聯絡時 佢地話唔方便在我們業主網內發起活動 有商業成份喎!  我地自己業主籌夠人數後同佢地講 佢地就可以為我地舉辦.  佢地會免費提供地點同材料.  但我要唔要向什麼人申請呢?

Cal & Cel x 2 please!!!

[quote:b945ab3679="totoro"]我突然醒起 我好似係自己發起舉辦這個講座咋喎 我要唔要向版主負責人申請呢???

我同設計公司聯絡時 佢地話唔方便在我們業主網內發起活動 有商業成份喎!  我地自己業主籌夠人數後同佢地講 佢地就可以為我地舉辦.  佢地會免費提供地點同材料.  但我要唔要向什麼人申請呢?[/quote]
totoro我諗你應該向版主交代一聲...

please count me in ~ x2

我地又去 2 位呀!

各街坊

如果有人收到風話3月尾OR4月初收樓的話咪未必MEET 到收樓講座囉 ? :!:  :?:

Count me one ar totoro

thk!

[quote:aff843ecbf="totoro"]我突然醒起 我好似係自己發起舉辦這個講座咋喎 我要唔要向版主負責人申請呢???

我同設計公司聯絡時 佢地話唔方便在我們業主網內發起活動 有商業成份喎!  我地自己業主籌夠人數後同佢地講 佢地就可以為我地舉辦.  佢地會免費提供地點同材料.  但我要唔要向什麼人申請呢?[/quote]

有關方面一直有pm我提出呢樣講座的.
而我一早就回覆左佢---本網內其中一個叫unique既user
提意左佢在自己的網頁內建立一個活動及報名既page 然後我可以
把佢這個報名既link放在本網內 不過有關方面一直沒有回音....
不過在下是從來沒有回覆過佢地 "我地自己業主籌夠人數後同佢地講" 的...
所以見到你篇文都有少少莫明奇妙.....

本來希望更加減輕這個活動的商業味道 有打算把有關方面所提供既
報名link放在業主群組版內的 其主要原因是有第一次 就會有更多其它公司
提出 到時如果俾得你 又唔俾第間既話 要是有人懷疑小弟有利益衝突的話
本人實在百詞莫辯.不過你又對大家咁熱情如火 盛意權權
既然你都post左了 又有不少人參加 所以就放著不管了.
但其實後門已經打開 仲同"有關方面"指示出後門的位置 既然目的只是想
進入來 又何必有可通行既後門不走而硬要由正門衝進來呢....
業主都係想知多o的 有關方面又可以達成目的 小弟又好辦事 right?

不過真係千千萬萬個唔該...唔好同一段內文重覆在不同文章出現數次喇.......

count me x2 pls.  
Everything will be OK tomorrow

count me 2 please !!!!!
Simpsons