藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

開會小報... [複製鏈接]

Re: 開會小報...

[quote:c4ee375437="Mr. & Mrs. FireFire"]另外村巴問題因為涉及運輸處所以仍在商討中但過海村巴就應該唔會有.[/quote]

o奧..... 有d失望... :em18:
2座A - original \"M&J\"

[quote:c52e7d1540="cute"][quote:c52e7d1540="kc"]

are you sure 美景有村巴出中環 now???[/quote]

美景的村巴只到旺角尖沙咀 去中環灣仔要去長青搭九巴/新巴Rt.948 早晚繁忙時間有車 行三號幹線 都幾快嘅!![/quote]

但係美景對面上車...一定冇位座....仲要有時飛站....
如果真係冇辨法 索性行路落去翠怡上車......當做運動啦...... :em01:

[quote:2845997508="cute"][quote:2845997508="女"]

每日都要行 都唔係辦法 你估如果我地多d人同佢地fight下 得唔得?[/quote]

100% 同意 '一定冇位座....仲要有時飛站....'
我個人認為反過來爭取開多幾班Rt.948 成功機會會大d.[/quote]

依家已經5分鐘一班 唔知仲fight唔fight到?不過多幾班總好過冇.........
(又話用酒店名義申請村巴會易d既 :shock: )