藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

開會小報... [複製鏈接]

Re: 開會小報...

算啦~ 退而求其次 有車去旺角尖咀已經好好o架喇~ (如果有o既話)  :?[/quote]

我係中環返工 我諗一定會有村巴添 好失望......

[quote:61b35d71b0="Maggie&Johny"][quote:61b35d71b0="cute"][quote:61b35d71b0="kc"]

are you sure 美景有村巴出中環 now???[/quote]

美景的村巴只到旺角尖沙咀 去中環灣仔要去長青搭九巴/新巴Rt.948 早晚繁忙時間有車 行三號幹線 都幾快嘅!![/quote]

但係美景對面上車...一定冇位座....仲要有時飛站....
如果真係冇辨法 索性行路落去翠怡上車......當做運動啦...... :em01:[/quote]

每日都要行 都唔係辦法 你估如果我地多d人同佢地fight下 得唔得?

宜家係繁忙時間先會5分鐘一班但一日只係幾班架咋好似係7:30 - 8:10...過左8:10 就唔好意思啦..冇車架啦..要坐地鐵~~(我就係成日趕唔到車返工要迫坐地鐵)

我覺得要fight多幾班車或者安排d "吉"車係長康長青藍澄度先俾人上車[/quote]

Good point 如果每日返工都要同人迫車 真係好辛苦架........
如果返十點 8:10之後就冇車 咁咪好煩....... :roll: