藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: FireFire
打印 上一主題 下一主題

開會小報... [複製鏈接]

[quote:de3768d0b5="Hotcake"]唔好意思 火生火太 我想補充少少 如有寫錯 請不吝指正……ops:
14 )滿意紙大約於三月底至四月發出,之後就會安排業主收樓 (原來好多已入伙多年的樓盤都仲未有滿意紙)
15 )儲物櫃總數大約有500多個
16 )玄關上的假天花應該會是用石膏板來做
17 )單位的大門不准加裝鐵閘
18 )寬頻月費未有安排算入管理費內[/quote]
唔該你Hotcake................. :em21:

多謝晒你地呀Mr. & Mrs. FireFire
可以俾我地知多少少...
真係好啦可以兩個星期內收到樓!!!
感激感激!!!! :em14:  :em14:  :em14:  :em14:  :em14:

好似係由第一戶收樓到最後一戶收樓是2星期 不是今日起計2星期喎!

Re: 開會小報...

[quote:7799dcbf9c="N&M"][quote:7799dcbf9c="Maggie&Johny"][quote:7799dcbf9c="Mr. & Mrs. FireFire"]另外村巴問題因為涉及運輸處所以仍在商討中但過海村巴就應該唔會有.[/quote]

o奧..... 有d失望... :em18:[/quote]

Me too  :twisted:[/quote]

算啦~ 退而求其次 有車去旺角尖咀已經好好o架喇~ (如果有o既話)  :?
見過鬼就唔怕黑啦~

算啦~ 退而求其次 有車去旺角尖咀已經好好o架喇~ (如果有o既話)  :?[/quote]

我係中環返工 我諗一定會有村巴添 好失望......

[quote:dbeed2b755="女"]算啦~ 退而求其次 有車去旺角尖咀已經好好o架喇~ (如果有o既話)  :?[/quote]

我係中環返工 我諗一定會有村巴添 好失望...... [/quote]

唉~ 過海村巴多數都要好遠o既屋苑先有 而 rc 位處o既青衣都算係市區 係難 d o架喇~
見過鬼就唔怕黑啦~

[quote:79705efc68="matthewlee"]好似係由第一戶收樓到最後一戶收樓是2星期 不是今日起計2星期喎![/quote]
係呀.......

[quote:b0f3ab757b="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:b0f3ab757b="matthewlee"]好似係由第一戶收樓到最後一戶收樓是2星期 不是今日起計2星期喎![/quote]
係呀.......[/quote]
都算幾快喎..~
見過鬼就唔怕黑啦~

只要我地小心將D垃圾包妥入袋 做個有公德的藍澄人 用lift運載應不會有大問題.
值得注意的是運載垃圾的時間應避免上 下班用Lift尖峰時間.
:

I want 中環村巴 ar~~~~~~  :em01: