藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: Jeffrey Shirley
打印 上一主題 下一主題

2004-02-25 新增 Brian 提供之相 [複製鏈接]

[quote:b039d28253="小yen"]thanks Jeffrey Shirley & Brian :em11: 嘩d相好 "得"呀 :em11: 重見倒d我之前1路都好想知既位添呀 :mrgreen: 真係唔該晒呀 講真個pool越睇越靚呀 but點解 "brian驗樓篇"3個icon click入去都睇唔倒野既 :?:[/quote]

可能因為係中文檔名,要改為英文名試試先,再通知大家。 :em14:

請等等! ops:

[quote:d25a78010d="Jeffrey & Shirley"][quote:d25a78010d="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:d25a78010d="Jeffrey & Shirley"]Mr. & Mrs. FireFire

個游來游去o既icon正吾正? :wink:

出左好多問題,最後選左里種”游來游去”o既方法。

試o既時候,游游下吾見左都試過! [/quote]
正呀.....個icon游得唔太快唔太慢...啱啱好......... :mrgreen:
係唔係用Dreamweaver整架.......... [/quote]

正確! :wink: 有獎品一份 :就係好鄰居數以幾千計及數不盡o既藍澄友。 :em04:

:idea: 說回正話:是用Dreamweaver既timeframe+layer造出o黎![/quote]
呢份禮物我鍾意.......... :mrgreen:

嘩..........積肥 幫我勁賣廣告呀嗎 :em12:

我無錢比嫁!! :mrgreen:

但系正如你所講 "有獎品一份 : 就係好鄰居數以幾千計及數不盡o既藍澄友"

HAHA 拾你口水尾添 :wink:

Brian

Anyway 辛苦你了.... Jeffrey

小yen

吾系"brian驗樓篇"呀 咪講到系我寫咁喇 我copy返黎嫁炸  :wink:

唔該晒!!
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

jeffery兄....我次次load你個page................=.=
都會不幸hang機........=.=

我睇左啦....好多睇.....
THX

KS

Re: 2004-02-25 新增 Brian 提供之相

[quote:22c218fa2d="Jeffrey & Shirley"]http://ramblercrest.no-ip.com

各位請於「澄灣下載區」瀏覽及下載。

而首頁亦有臨時按鈕,可供直接進入。 :wink:[/quote]

我0係「澄灣下載區」只見到wallpaper 01-03下載...沒有其他了..是不是我部機既問題呢?... :?:
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Re: 2004-02-25 新增 Brian 提供之相

[quote:1e6723c50c="Kiliyan"][quote:1e6723c50c="Jeffrey & Shirley"]http://ramblercrest.no-ip.com

各位請於「澄灣下載區」瀏覽及下載。

而首頁亦有臨時按鈕,可供直接進入。 :wink:[/quote]

我0係「澄灣下載區」只見到wallpaper 01-03下載...沒有其他了..是不是我部機既問題呢?... :?: [/quote]

試下按[F5] - refresh一下。