請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 593|回復: 4

最新-- 真人真事, 應該點做......... [複製鏈接]

最新--俾的意見, 係事實, 就無法改變......

##########自己老婆或者女朋友做愛屌閪時不集中, 其實同男人一樣,都係 想著第二個情人,想著第二個性愛對象, 對嗎?????

所以:
1. 如果發現自己老婆或者女朋友同第二個男人一齊!成日唔夠錢用, 去街, 唔知係咪 俾錢 男人屌, 做愛屌閪時又不集中!!!?
******(男人陰莖賓周有3,4,5,6,7,8吋長, 有1,2,3,4,5,6cm粗硬 )******(下文)

2. 邊個錯?個男人錯,自己老婆或女朋友錯????(下文)

#########3. 朋友嘅女朋友或者老婆閪痕, 勾佬, 偷食 俾錢男人屌 , 佢哋老公男朋友未必會知道亦都唔會承認, 未必發現, 可能俾錢男人屌過好多次,都屌過含過陰莖賓周,含過撚啦.................!!!!!!!!!!!

任由個男人屌自己老婆或女朋友, 因為無法處理改變陰莖賓周短幼軟. (是事實無法改變)
知道好難????人人為錢!!!!!!!大家講清楚, 屌唔緊要, 不過   ,唔駛俾錢屌!(是事實無法改變)
========================================
補充:

有時係個男人 主動搵 啲女人做愛屌閪, 個男人無俾翻錢啲女人!
########多數係朋友嘅老婆或者女朋友閪痕 主動俾錢 陰莖賓周粗長硬又多毛多精液嘅男人屌! 咁樣會唔會有得商量, 屌咪屌, 唔駛俾錢屌??????
(知道好難???人人為錢!!!!!!

whatsapp,wechat,打電話 俾全香港,全中國全澳門 市民知道.....上文

坦白講:

4. 怪自己陰莖賓周 少毛少精液短幼軟(唔夠力)?還是怪自己老婆女朋友閪痕(男女都有性需要)!

********如果離婚:
朋友老婆嘅老公或者女性朋友嘅男朋友 又無得屌閪, 射精液出來 !

5. 坦白講:個男人 主動搵 啲女人做愛屌閪 都係 想 射精液出來, 朋友嘅老婆或者女朋友係咪應該 收翻錢!?
#####雖然, 多數係朋友嘅老婆或者朋友女朋友閪痕 偷食,  主動俾錢 陰莖賓周粗長硬又多毛多精液嘅男人屌, 同埋幫個男人含住成條陰莖賓周(含撚)!
個男人有時想屌閪, 射精液出來都無俾翻錢, 咁樣會唔會有得商量, 屌咪屌, 唔駛俾錢屌??????(知道好難???人人為錢!!!!!!

6. 朋友老婆嘅老公或者女性朋友嘅男朋友,  根本發現唔到自己老婆女朋友, 俾錢男人屌 成晚 或者屌1,2,3小時, 好難發現, 除非見到, 否則唔會承認(不過心中有數)!!!!!!!!
發唔發現結果都會閪痕偷食,  俾錢 陰莖賓周粗長硬又多毛多精液嘅男人屌, 同埋幫個男人 含住成條陰莖賓周(含撚)!(是事實無法改變)

大家係咪要先商量講清楚 俾錢男人屌, 錢的問題!!!!!!(是事實無法改變)

whatsapp,wechat,打電話 俾全香港,全中國全澳門 市民知道.....上文

******如果是事實, 成個社會 就無法改變. 每個人意見不同.

******有些人講:唔駛俾錢屌.  
*****有些人講:要俾錢屌.

「「陰莖賓周有分:粗幼長短硬軟(唔夠力)多毛多精液. 3,4,5,6,7,8吋長, 有1,2,3,4,5,6cm粗硬(夠力)多毛多精液. 自己陰莖賓周短幼少毛少精液又軟(唔夠力)」」」

自己女朋友 或者老婆(有錢女性)閪痕偷食 俾錢 俾 陰莖賓周粗長硬多毛多精液男人屌 ,同埋 含住成條陰莖賓周(含撚)係咪當然要俾錢!? 公開 --上文

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊