藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1697|回復: 9
打印 上一主題 下一主題

Ice Storm [複製鏈接]

只是分享一下~~
已經送左俾某人了~~~~~ :mrgreen:
嘰嘰嘰~~~ :em12:
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

HALES d 花開幾耐架 :?:

Hales 兄

你喜歡影相嗎? 我是初哥 有機會教下我啊!!!

火火 同之前果棵係唔同品種咖~~~

brian 有玩o下咁啦~~教就真係唔講得...已經差哂.....
交流o下還可以~嘰嘰~

[quote:34881d67eb="Sharon&Brian"]Hales 兄

你喜歡影相嗎? 我是初哥 有機會教下我啊!!! [/quote]

我都係喎,一齊研究研究。 :wink:

[quote:aa57c9f0b7="Jeffrey & Shirley"][quote:aa57c9f0b7="Sharon&Brian"]Hales 兄

你喜歡影相嗎? 我是初哥 有機會教下我啊!!! [/quote]

我都係喎,一齊研究研究。 :wink:[/quote]okok

Go together Jeffrey.... I know u use CP5000

I use Canon G3 and Nikon F801

5000好野黎喎~~
G3又係好野黎喎...........=.=
我都係用cp4300咋...

不過我都好少出去影相...我近來都好鐘意影macro.... :mrgreen:

[quote:6a3d163a6d="hales"]5000好野黎喎~~
G3又係好野黎喎...........=.=
我都係用cp4300咋...

不過我都好少出去影相...我近來都好鐘意影macro.... :mrgreen:[/quote]How about the fishes and prawn?

Are they your pets?

係阿...我post果o的魚相同花相都係我自己養同埋種的 :mrgreen:

hales兄你真係好似 "10項全能"噤 :roll: 動靜都得喎 :em11: 講真你d "魚"都好靚原來花&影相都1樣噤得 :em12: 真係要多多指教 講真雖然我對 "花"呢味野冇咩興趣but maybe係相既效果la anyway我個 "皇后mamei"就大讚d花靚law :mrgreen: 繼續努力

p.s.:收花人係唔係好zU呢hehe :em12:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11: