藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 1807|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

口罩,圖書館書錢夾屎鼻屎,4萬警廉40公僕及家人食屎,無證據 [複製鏈接]

晨運, 到我整, 成座秀明樓, 秀安樓 ,寶達南村.......好嘈,唔好訓,1-24樓 ,1-100歲.

自己手機日日寫住去街食野啦, 早晨,又想知,驚原來??死先唔肯!!!整死得到就整,實整到野, ......任整野, 要人多認住鎖定, 人人知,撚樣人車?????----wechat, WhatsApp公開

市民停工停課一齊開會, 社會因為等等事件,「開過會」¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶Wechat,whatsapp 粤港澳台開會,軍裝藍帽子廉退休休班,人多等伏驚走,報警?市民來來回回咁做, 犯法又唔駛計,市民犯法又要計? 公開

認住呢個認住 某個,次次咁樣,拆警廉醫,政府部門,認左「要大晒扮勁,人多等伏驚走, 整完野又未知唔會講,累人累物!大家都都咁衰格」」「「「「市民一齊開會,以前都開過會,好多事件, 粤港澳台.....等等開會呀」」」」「「「又驚擴大市民知鬥,知道某些重點」」」

認住呢個認住 某個,次次咁樣,拆警廉醫,政府部門「要大晒扮勁,人多等伏驚走!」」「「「「「「「「市民一齊開會,以前都開過會, 好多事件」」」¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶Wechat,whatsapp 粤港澳台....等等,開會