藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 4998|回復: 20
打印 上一主題 下一主題

藍澄單位個內籠都ok 靚 [複製鏈接]

樓個內籠都ok 靚 雖然對酒店但私隱度高.
兩夫妻生活無人見倒..............

不過o個位人兄買高層 差少少過倒酒店 唉......

唔知有無相睇呢.....
ks

Re: 藍澄單位個內籠都ok 靚

[quote:8aa896ce64="中原"]樓個內籠都ok 靚 雖然對酒店但私隱度高.

不過o個位人兄買高層 差少少過倒酒店 唉......[/quote]

對酒店私隱度都唔叫好高
因為個走廊無玻璃 ...

要咁高私隱度做乜 唔通係個廳度.........

晒underwear 咩????????

我諗...住豪它都未必有咁高私隱度 :?
:zdevil: :zdevil: :zdevil:

([quote:6bafc9836a="中原"]樓個內籠都ok 靚 雖然對酒店但私隱度高.

不過o個位人兄買高層 差少少過倒酒店 唉......[/quote]

依中原兄好耐冇見喎 :em12: 好開心連你都話個 "內籠"ok 噤我都可以放心la :em11: 係呢唔知你係唔係入過去睇呢 :?: 其實依家最多人關心既反而係幾時可以 "收樓"喎 :?: 你知唔知大約會係幾時 :?: (聽講發展商依家改緊個 "樓頂 / 天台"位置喎 :?: 重要成6月倒先有得收樓 你答唔答倒我地呢 8) thanks
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

其實發展商話3到4月收樓 但係人數太多 而且太過好賣.
可以見倒d 新業主收樓o個時 入面都未完全執好 就算收左樓都要第二次執一執佢藍澄嚴格來講係無咁快交得樓 而且交左樓比你會所又未整好.

藍澄個會所泳池都幾靚 雖然同樓書個人工海灘有出入 但係住宅望落去個人工景都唔太差 係驚有人無公德心亂拋垃圾落去.

中原先生你都有你的道理. 不過我想講下我自己的想法和處境. 我宜家自己一個人住 月租四千 其實如果未執好 無會所也不重要. 只要住得就okay 可以慢慢執 .... 早兩個月入住都可供返一個月lor .....
大眼

[quote="中原"]

藍澄個會所泳池都幾靚 雖然同樓書個人工海灘有出入 但係住宅望落去個人工景都唔太差

quote]

中原先生 你好似轉晒口吻既 :?:

[quote="lamlam"][quote:e27c8f5898="中原"]

藍澄個會所泳池都幾靚 雖然同樓書個人工海灘有出入 但係住宅望落去個人工景都唔太差

quote]

中原先生 你好似轉晒口吻既 :?:[/quote]

我都有同感! :em17: