藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 533|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

2. 只限15歲7 個月男(非請勿看)佛都有火 (公開但保密) [複製鏈接]

街上聽到30-50幾歲男講:「「「「剛剛16歲青春期發育男和 15歲7個月男( 5 個月之後 就16歲)係細路仔,廢柴喎!」」」」

「「「「「「「30-50幾歲廢柴男唔夠力又唔識射精液出來 和唔夠力又唔識做愛屌閪, 扮勁 仲扮有型!」」」」」」」

(幾個重點---佛都有火----大量人知道不過****公開但保密)

係街 聽到廢柴 狗男黐女, 和2個八婆, 和1個女人,和一高男, 一矮男講:

好多「夫婦」都有用手機電腦鏡頭自拍做愛屌閪露臉有樣貌.唔話俾人知,  唔同人講就得.試試夫婦用手機電腦鏡頭自拍屌閪做愛, 試過都話刺激,真 !  話變態㗎!

又講:「「「「剛剛16歲青春期發育男和 15歲7個月男( 5 個月之後 就16歲)係細路仔,廢柴喎!唔夠力又唔識射精液出來 和唔夠力又唔識做愛屌閪呀! 」」」」
「「「「「30-50幾歲男夠力又識射精液出來 和識做愛屌閪, 又話好勁好有型......! 」」」」

*************「「「「「「「「「「「「 9個月之後16歲青春期發育男, 陰莖賓周4寸(吋)長,4cm粗 ( 量度過, 應該無錯) ,  5個月零10日之後就16歲青春期發育男, 陰莖賓周6寸(吋)長,3 cm粗 ( 量度過, 應該無錯)」」」」」」」」」」

**************「「「「「「「「「9個月之後16歲青春期發育男, 和 5個月零10日之後就16歲青春期發育男坐係張椅子上, 大家一齊除咗件衫條褲, 除埋條底褲,    都可以用手揸住成條 有陰毛嘅 陰莖賓周左搖右搖, 差唔多搖20-25分鐘, 搖到突然射精, 精液會不停射出來, 都試過1次啦!大家都話好勁好有型!」」」」」」」」」」」

*****************如果俾 狗男黐女, 和2個八婆, 和1個女人,和一高男, 一矮男....知道,又會講:
「「「「「30-50幾歲男識得屌閪之餘又夠力屌個閪,同埋 又識 又夠力射精液出來 ,好勁好有型.  仲勁仲有型過  9個月之後就16歲青春期發育男, 和 5個月零10日之後就16歲青春期發育男.....! 」」」」

公開但保密---上文