藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 496|回復: 1
打印 上一主題 下一主題

大件事 和 有著數(家人親戚一定要知) [複製鏈接]

大件事 和 有著數(家人親戚一定要知)

外國長途飛機空運口罩1盒, 和應該係中國貨,火車快遞口罩1盒, 香港口罩30個,
10000元出售(((((((((不議價))))))快啲買會加價))))

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶電視新聞講:「好多國家都有肺炎,香港澳門中國........等等,

我賣口罩咁貴, 理所當然啦! 人人返工返學都為錢, 互相競爭,扮關愛扮勤力,都係為錢啦!********賺點錢呀*********值唔值得買自己決定啦!唔會共同抗疫囉!唔會同甘共苦㗎!

「「「「「「「「「口罩等於錢, 對嗎?」」」」」」」」無錢買口罩的人和 買唔到口罩的人 , 唔好用囉, 掉落垃圾桶和整爛全部口罩, 都唔會送㗎!
===================================================================
我夠用,所以出售囉!仲有一些香港中國口罩!瘟疫呀, 3年零8個月呀?夠用就得啦!

聯絡:
微 信 c h i l d 2 0 0 4 微 信 t e a e 2 0 0 0