藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 27a
打印 上一主題 下一主題

Ya...hoo... 最後一輯終於同大家見面 [複製鏈接]

27a嘩d相真係好 "正"呀 :em11: 唔該晒你呀重要唔該你老婆添 :mrgreen: 辛苦晒 原來個泳池都幾靚架喎 睇落都唔係禁窄"?:roll: (不過我個dream house就係向內園唔係泳池 anyway thanks u again) :em11:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

[quote:01421ef717="小yen"]27a嘩d相真係好 "正"呀 :em11: 唔該晒你呀重要唔該你老婆添 :mrgreen: 辛苦晒 原來個泳池都幾靚架喎 睇落都唔係禁窄"?:roll: (不過我個dream house就係向內園唔係泳池 anyway thanks u again) :em11:[/quote]

唔係所有內園都應該會望倒個泳池o既咩? 你介唔介意講下你係邊座同邊個單位呀?

[quote:8086f2a17a="27a"]

唔係所有內園都應該會望倒個泳池o既咩? 你介唔介意講下你係邊座同邊個單位呀?[/quote]

佢 F 向開揚山景 ~
所以唔對泳池
佢想講外園 唔係內園  

To: 27A

請問你知唔知地板係斜舖定係直舖  :mrgreen:

[quote:14c8a040ac="saga"][quote:14c8a040ac="27a"]

唔係所有內園都應該會望倒個泳池o既咩? 你介唔介意講下你係邊座同邊個單位呀?[/quote]

佢 F 向開揚山景 ~
所以唔對泳池
佢想講外園 唔係內園  [/quote]

thank you "saga"既代答 :em11: 唔好意思呀 "27a" 我之前1路think住自己個單位係 "開揚view"就係噤打左 "內園" ops: hehe查實正確係 "外園開揚view"至噤 ops: (果陣個 "地產經紀"同我講話我個單位係望番rc既裡面既公園 佢就同我講係 "內園開揚公園view" :roll: anyway係唔係真係望倒個所謂 "內園公園"我都唔太care最緊要係唔會俾d駛出駛入既車嘈倒就得la 果經紀話我個單位唔向 "出入專線"喎 :roll: 希望係真la :mrgreen: )
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11:

[quote:b754205758="KK & J"]To: 27A

請問你知唔知地板係斜舖定係直舖  :mrgreen:[/quote]

唔好意思呀 因為鋪地板單位唔多 而又已經封咗地面 我地都唔係咁清楚 對唔住.

[quote:479020e007="27a"][quote:479020e007="KK & J"]To: 27A

請問你知唔知地板係斜舖定係直舖  :mrgreen:[/quote]

唔好意思呀 因為鋪地板單位唔多 而又已經封咗地面 我地都唔係咁清楚 對唔住.[/quote]

唔緊要,大家都是街坊自己人,唔該你先

[quote:6fb11b4ad8="KK & J"]To: 27A

揀地板時問過和黃職員 佢話係斜舖 但最終係點舖就唔知啦  :?:

I guess it is 斜舖 as found many wooden floor piece cut as shown
附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

係喎 斜cut... 咁應該係斜舖啦  :em11: .  個人覺得斜舖會靚d.