藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 27a
打印 上一主題 下一主題

Ya...hoo... 最後一輯終於同大家見面 [複製鏈接]

[quote:113a989db4="Mr. & Mrs. FireFire"][quote:113a989db4="bikbark"]真係超...勁勁勁
搞到我都想偷偷雞入去睇o下  :em12:[/quote]
唔好呀..Brian 話好危險架... :shock:[/quote]

Agree. There is some "unknown liquid drop" from high level when taking photo at swimming pool. Fortunately it' s no smell. My friend told me may have small piece object falling. It is dangerous.

Hi 27a

辛苦晒你呀 為人民服務. 多謝你比我睇的相片 學你咁話 E單位的細房都幾開揚.
多謝晒你呀.

其實我都好想扮工人入去地盆影下相親身體會一下 可惜 我是女性 扮唔到男仔入地盆!!  所以我好驚歎你的女朋友or 太太可以走入去睇野 仲可以去咁多地方.

其實 如果搭巴士入藍澄灣 (我指搭43A 43C 42A 43 等) 下了車 要行返屋企條路都好長 如果下大雨都幾甘...

Thank you very much to 27a!!   :em11:

Regards
cute   

多謝晒... :em19:

27a:
多謝你啲相 :em11: 終于見到自己嘅c單位 :em21:      
真係要請你食飯!
目只近觀心能望遠

多謝27a

看來很不錯 沒有買錯這裡!

[quote:a3bd0b2b05="matthewlee"]多謝27a

看來很不錯 沒有買錯這裡![/quote]

我都覺得無買錯  

[quote:473130d4c3="cute"]Hi 27a

辛苦晒你呀 為人民服務. 多謝你比我睇的相片 學你咁話 E單位的細房都幾開揚.
多謝晒你呀.

其實我都好想扮工人入去地盆影下相親身體會一下 可惜 我是女性 扮唔到男仔入地盆!!  所以我好驚歎你的女朋友or 太太可以走入去睇野 仲可以去咁多地方.

其實 如果搭巴士入藍澄灣 (我指搭43A 43C 42A 43 等) 下了車 要行返屋企條路都好長 如果下大雨都幾甘...

Thank you very much to 27a!!   :em11:

Regards
cute    [/quote]

哦...其實地盤裡面都有女性架嘛!至於話可以去咁多地方...其實最緊要鎮定 :shock: ,千祈唔好"閃閃縮縮"! :em12:

Thank you very very very very much!!!!!!!

好渴望可以走入自己間屋度睇下個view係點...............

你真的真的很"棒"阿!!!!!!!!!

Main_door_lobby3相片個樓底好高呀 。頂部有個大圓頂,加上電線垂釣,應該是掛一盞大水晶燈,想起都覺得靚 :em11:。

[quote:184458b129="KK & J"]Main_door_lobby3相片個樓底好高呀 。頂部有個大圓頂,加上電線垂釣,應該是掛一盞大水晶燈,想起都覺得靚 :em11:。[/quote]

如果無記錯 5/F lobby 樓高應該有14呎幾 (見樓書最尾幾版)