藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 27a
打印 上一主題 下一主題

登登登登.....第2輯單位巡禮駕到 [複製鏈接]

:  :  :  :  :  : 係呀 D單位之前已經介紹咗嘞 而家黎緊既係其餘既單位. 係呢到先同大家講聲唔好意思 :em14:  因為天色已晚同埋地盤工人陸續放工 我地已經盡量影多d同埋質素好d 可能有d相會有out-focus既情況 請見諒! 好彩...都仲認到路出去.

再賣多一個關子 第三輯相現正製作中 盡可能係今晚上埋 咁樣就為之功德完滿 善哉善哉! :em17: 有關既相係絶密既相片  :em10:  分別有接近完成既大廈入口大堂...會所正門...[glow=red]會所空中花園之色彩水族空間 (未完成版)[/glow]...另一角度泳池景...等. Wow 簡直講你都唔信呀 留意留意呀.

http://community.webshots.com/album/118768949riKnrl [glow=red][/glow]

[quote:65080e7b3b="Mr. & Mrs. FireFire"]多謝呀~~~~~~~~~~~~~要 :em21:  ..................... [/quote]

恭喜恭喜! 留意到你地係T3H 景觀應該一流架 因為非常開揚... :em19:

[quote:5606878975="Kiliyan"][quote:5606878975="27a"][quote:5606878975="Mr. & Mrs. FireFire"]多謝呀~~~~~~~~~~~~~要 :em21:  ..................... [/quote]

恭喜恭喜! 留意到你地係T3H 景觀應該一流架 因為非常開揚... :em19:[/quote]多謝呀! 見到H室好開心呀! 雖然我係T2H 但係都已經足夠!Thanks again!!! :em11: [/quote]

恭喜你呀 你已經中咗頭獎啦. 無錯你而家睇緊既H室就係o係2座影架啦        至於係邊層 等你自己估吓啦 話唔埋你再次中頭獎呢 再唔係 入伙既時候見到我地 咁你咪知邊層囉  

[quote:1beca4a4ec="Jeffrey & Shirley"]27a

請問以下photo是否由第二座11/12樓A單位影出去? :wink:

另外,閣下是否”新”手出窗外影的呢? :?: 還是在窗台位置影呢? :?:

吾該! [/quote]

賣個關子 你自己估吓啦  :wink:  張相其實係開咗窗台位置隻窗 然後影架.

[quote:e5f51eff0c="Crystal"]多謝你呀27a d 相好正 我越來越喜歡rc 了 好想快d 搬入去住.
係呢 我想問下6C 個景開唔開楊架??[/quote]

雖然6C個view右邊會被T5 block 咗少少,但係我相信都幾開揚 ;加上6C應該望到泳池中間條小橋,正所謂「小橋流水」...都算係咁嘞啩! :em17:   :em17:  唔駛擔心!

[quote:2c5d10d190="manhk167"]有冇2座7樓d相.  聽講話個度會做收樓板房.[/quote]

我有經過,但係就無詳細睇. 印象中暫時同其他樓層無乜分別!你從哪裡知道嗰層會做收樓板房架?咁都收到風,好犀利呀!

[quote:77f92c00d4="Kiliyan"][quote:77f92c00d4="27a"][quote:77f92c00d4="Kiliyan"][quote:77f92c00d4="27a"][quote:77f92c00d4="Mr. & Mrs. FireFire"]多謝呀~~~~~~~~~~~~~要 :em21:  ..................... [/quote]

恭喜恭喜! 留意到你地係T3H 景觀應該一流架 因為非常開揚... :em19:[/quote]多謝呀! 見到H室好開心呀! 雖然我係T2H 但係都已經足夠!Thanks again!!! :em11: [/quote]

恭喜你呀 你已經中頭獎啦. 無錯你而家睇緊既H室就係o係2座影架啦        至於係邊層 等你自己估啦 話唔埋你再次中頭獎呢 再唔係 入伙既時候見到我地 咁你咪知邊層囉  [/quote]
哈哈!好開心呀!中左頭獎! 我annual dinner已經中左頭獎! hehe..睇番d相 我諗係10樓左右 唔會係好高! 個view都唔錯...但係我唔係低層又唔係高層無view~   [/quote]

恭喜呀 2 月都未過就連中兩次頭獎 :wink:    你就好啦 我公司個annual dinner裏面 成圍檯12人得我1個人冇中咋 佢地大部份人都中左2個獎呀 唉 當晚仲要做工作人員添呀 冇陰功呀 :em01: