藍澄灣業主社群

熱搜: 活動 交友 discuz
樓主: 27a
打印 上一主題 下一主題

登登登登.....第2輯單位巡禮駕到 [複製鏈接]

[quote:5606878975="Kiliyan"][quote:5606878975="27a"][quote:5606878975="Mr. & Mrs. FireFire"]多謝呀~~~~~~~~~~~~~要 :em21:  ..................... [/quote]

恭喜恭喜! 留意到你地係T3H 景觀應該一流架 因為非常開揚... :em19:[/quote]多謝呀! 見到H室好開心呀! 雖然我係T2H 但係都已經足夠!Thanks again!!! :em11: [/quote]

恭喜你呀 你已經中咗頭獎啦. 無錯你而家睇緊既H室就係o係2座影架啦        至於係邊層 等你自己估吓啦 話唔埋你再次中頭獎呢 再唔係 入伙既時候見到我地 咁你咪知邊層囉  

[quote:1beca4a4ec="Jeffrey & Shirley"]27a

請問以下photo是否由第二座11/12樓A單位影出去? :wink:

另外,閣下是否”新”手出窗外影的呢? :?: 還是在窗台位置影呢? :?:

吾該! [/quote]

賣個關子 你自己估吓啦  :wink:  張相其實係開咗窗台位置隻窗 然後影架.

多謝你呀27a d 相好正 我越來越喜歡rc 了 好想快d 搬入去住.
係呢 我想問下6C 個景開唔開楊架??
藍澄藍澄我愛你

有冇2座7樓d相.  聽講話個度會做收樓板房.

[quote:c6c7dc62e7="27a"][quote:c6c7dc62e7="Kiliyan"][quote:c6c7dc62e7="27a"][quote:c6c7dc62e7="Mr. & Mrs. FireFire"]多謝呀~~~~~~~~~~~~~要 :em21:  ..................... [/quote]

恭喜恭喜! 留意到你地係T3H 景觀應該一流架 因為非常開揚... :em19:[/quote]多謝呀! 見到H室好開心呀! 雖然我係T2H 但係都已經足夠!Thanks again!!! :em11: [/quote]

恭喜你呀 你已經中頭獎啦. 無錯你而家睇緊既H室就係o係2座影架啦        至於係邊層 等你自己估啦 話唔埋你再次中頭獎呢 再唔係 入伙既時候見到我地 咁你咪知邊層囉  [/quote]
哈哈!好開心呀!中左頭獎! 我annual dinner已經中左頭獎! hehe..睇番d相 我諗係10樓左右 唔會係好高! 個view都唔錯...但係我唔係低層又唔係高層無view~  
~~我地新婚喔!~~ ~~好Sweet~~ http://www.webshots.com/user/kilianho 若不是耶和華建造房屋 建造的人就枉然勞力; 若不是耶和華看守城池 看守的人就枉然儆醒! (詩127:1)

Thanks!!!!!!!!!

[quote:e5f51eff0c="Crystal"]多謝你呀27a d 相好正 我越來越喜歡rc 了 好想快d 搬入去住.
係呢 我想問下6C 個景開唔開楊架??[/quote]

雖然6C個view右邊會被T5 block 咗少少,但係我相信都幾開揚 ;加上6C應該望到泳池中間條小橋,正所謂「小橋流水」...都算係咁嘞啩! :em17:   :em17:  唔駛擔心!

[quote:2c5d10d190="manhk167"]有冇2座7樓d相.  聽講話個度會做收樓板房.[/quote]

我有經過,但係就無詳細睇. 印象中暫時同其他樓層無乜分別!你從哪裡知道嗰層會做收樓板房架?咁都收到風,好犀利呀!

[quote:834f83b834="27a"][quote:834f83b834="Jeffrey & Shirley"]27a

請問以下photo是否由第二座11/12樓A單位影出去? :wink:

另外,閣下是否”新”手出窗外影的呢? :?: 還是在窗台位置影呢? :?:

吾該! [/quote]

賣個關子 你自己估吓啦  :wink:  張相其實係開咗窗台位置隻窗 然後影架.[/quote]

11樓。對嗎?

27a thanks 您呀 :em11: 真係好開心終於可以見倒自己個單位既真身la   (雖然唔係自己果層 但係都好滿足架la :mrgreen: )真係辛苦您la 要好好噤休息la thanks u again :em19:
多1事...不如少1事...少1事...不如唔好生事... :em11: